Baymax – namizna svetilka iz animiranega filma Veličastnih 6

Baymax kot namizna svetilka.

Disney nam je dal izjemno število prikupnih karakterjev, zato ni čudno, da ti redno postanejo igrače, bodisi figurice ali plišaste igrače. No, nekateri liki postanejo še kaj več, kot na primer prijazni napihljivi robot Baymax iz animiranega filma Veličastnih 6, ki je postal namizna svetilka. Resda se v tej formi ne bo ugasnil, ko boste dejali, da ste bili zadovoljni z njegovo storitvijo, bo pa vnesel neverjetno toplino v prostor, v katerem se ne boste nikoli počutili same.

Osnovne Informacije
Znamka
infoThink
Model
Big Hero 6 - Baymax
Cena
46€
Trgovina

Baymax bi lahko bil karkoli. Plišasta igračka, figurica, Lego kocka,… ampak zdi se, da je bil zunaj animiranega sveta rojen za to, da je namizna svetilka. Samo poglejte ga. Definitivno zdaj na nobeno drugo dekorativno svetilko ne boste več gledali enako. Ker pač ne bo Baymax.

PREBERITE ŠE: CES 2015: Sony Symphony – svetilka, ki je tudi zvočnik

Baymax vas bo s posebnim svetlobnim načinom zazibal v noč.
Baymax vas bo s posebnim svetlobnim načinom zazibal v noč.

Baymax svetilka je USB LED svetilka, ki jo lahko postavite na pisalno mizo, na nočno omarico, pravzaprav kamorkoli. Ima pet različnih načinov osvetlitve, ki jih upravljamo preko daljinca. Med njimi je tudi pomirjevalni način, ki vas, kot nežna roka, boža s svetlobo, saj začne pri 80% jakosti le-te in počasi upada vse dokler ne ugasne. Tako ima tudi svetilka Baymax delček zdravilnih funkcij animirane različice. In tudi ostali načini dajejo slutiti na to, da se močno zgleduje po njej.

Baymax svetilko je moč upravljati tudi na daljavo.
Baymax svetilko je moč upravljati tudi na daljavo.

Svetilka je sicer delo podjetja infoThink, ki mu takšni in drugačni izdelki po navdihu filmskih in risanih junakov niso tuji. Baymax svetilka pa ni samo svetilka, delno je tudi igrača, saj se lahko igrate s premikanjem njegovih rok in glave.

Osebna zdravstvena svetilka bo na voljo od aprila 2015.

Dodatne Informacije

Več informacij:
usb.brando.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!