Beardman.si: Izdelki za nego brade in brkov za urbane moške #oljezabrado

Olje za bado

Beardman.si poziva vse ljubitelje in ponosne lastnike brad in brkov, da se pridružijo #TheManClub, klubu urbanih moških, ki s pomočjo izdelkov za nego in vzdrževanje moške brade in brkov specializirane angleške blagovne znamke Apothecary 87 skrbijo za svoj brezhiben izgled. Rabiš olje za brado?

V trendu ali ne, brade na moških enostavno izgledajo dobro. Vendarle pa je zanje – tako kot za brke – potrebno skrbeti s specializiranimi izdelki za nego brade in brkov. Ker je tako kot v tujini tudi v Sloveniji moških z brado vedno več, je prišel čas, da slovensko tržišče urbanim moškim ponudi nekaj več. Olja za brado in voske, ki dajejo bradi in brkom mehkobo, hranilne snovi, lesk in privlačen vonj, ter ostale izdelke za nego brade in brkov specializirane angleške blagovne znamke Apothecary 87 lahko sedaj kupimo tudi pri nas. Naročimo jih lahko preko Beardmanove Facebook strani in na naslovu info@beardman.si.

PREBERITE ŠE: Retro brivski set Truman

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.facebook.com/Beardman.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Moške frizure 2021: šest tipov frizur, ki bodo to leto v trendu