iPhone 7 koncept

iPhone 7

Koncept pametnega telefona iPhone 7 je že zunaj, čeprav se iPhone 6 sploh še ni začel hladiti. A to ni ustavilo nizozemskega oblikovalskega podjetja OvalPicture z Yasserjem Farahijem na čelu, da je predstavilo svojo vizijo naslednje generacije iPhona. Applovi navdušenci bodo ob tej novici gotovo v sedmih nebesih.

iPhone 7 se je že pririnil v ospredje, a le kot koncept oz. vizija. Namreč v času kislih kumaric, ki je pri proizvajalcih pametnih mobilnih naprav takrat, ko se poleže evforija po novem modelu, je čas in prostor za koncepte. In ta čas je za Apple napočil zdaj. iPhone 6 je namreč zunaj, zato se že pojavljajo ugibanja, kakšna bo sedmica. Pričakovati je sicer, da bomo vmes dobili še iPhone 6s, a ta bo le nadgradnja obstoječega modela, medtem ko bo iPhone 7 nekaj povsem novega.

PREBERITE ŠE: Najboljši pametni telefoni za leto 2015

Bo iPhone 7 dostojen naslednik?
Bo iPhone 7 dostojen naslednik?

Prva ugibanja so bila, da bo imel tridimenzionalni zaslon, izjemno kakovosten digitalni fotoaparat (14 milijonov slikovnih točk),…, no, Yasser Farahi iz OvalPicture si ga je zamislil takole. Prišel bo v petih različnih barvah, še bolj shujšan kot predhodnik (po novem bo imel okoli pasu namesto 6,9 le 6,1 mm), po njem se bo pretakal operacijski sistem iOS 9, zaslon bo iz safirja, fotoaparat se bo ob neuporabi skril kot periskop, ”knofi” za jakost zvoka bodo na desni za lažji dostop, imel bo dodaten zvočnik, stereo zvok pa naj bi omogočal precej boljšo filmsko in glasbeno uporabniško izkušnjo. In iPhone 7 naj bi končno dobil to, kar imajo nekateri Androidi že leta. Možnost brezžičnega polnjenja, zato je nastal tudi dovršen koncept polnilne naprave.

[total-poll id=138413]

Dodatne Informacije

Več informacij:
iphone.ovalpicture.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Xperia Pro: edini telefon za video producente