Bellroy – za bogate, a vitke denarnice

Če so že naše elektronske naprave vedno tanjše, naj bo tudi denarnica. A kar je najpomembneje, brez odpovedovanja polni vsebini neštetega. Prefinjena linija usnjenih izdelkov Bellroy namreč ponuja uporabne rešitve stanjšanja naših denarnic tako za vsakdanjo uporabo, kot tudi na potovanjih.

Majhna, a velika
Majhna, a velika

V svoji očarljivi majhnosti skriva nešteto predalčkov, ki poskrbijo za elegantno, brezkompromisno nošenje vseh potrebnih plačilnih sredstev.
Cena: 55 evrov

Poslovna rokavnica
Poslovna rokavnica

Elegantni rokav, v katerega odlično zdrsnijo vse neštete poslovne vizitke in kreditne kartice.
Cena: 49 evrov

Denarnica v denarnici
Denarnica v denarnici

Polna po meri, saj se znotraj skriva še tanjša listnica. Tako pride prav v vsakdanjih opravilih, ko želimo s seboj nositi vse in še več ter ob hitrih opravkih ali nočnih zabavah, ko potrebujemo le nekaj bankovcev.
Cena: 115 evrov

Polnarnica
Polnarnica

Denarnica neskončnih razsežnosti lahkotno nudi prostor za shranjevanje kreditnih kartic, veikih bankovcev in celo kovancev.
Cena: 79 evrov

Skrivna klasika
Skrivna klasika

Ohranjajoč obstoječo estetiko, ponuja skrite predalčke, s katerimi lahko ločimo vsebino glede na pomembnost in pogostost uporabe.
Cena: 79 evrov

Potujoča rokavnica
Potujoča rokavnica

V svojem minimalističnem izgledu poleg predalčka za shranjevanje potnega lista vsebuje tudi pametne dodatke, kot je reža za letalske karte in pero za številna izpolnjevanja obrazcev na poti.
Cena: 89 evrov

Vse pri roki
Vse pri roki

Združujoč funkcionalnost denarnice in ovitka za vse pomembne potovalne dokumente v eni sami vitkosti.
Cena: 105 evrov

Dodatne Informacije

Več infomacij na:
bellroy.com/wallets

Poglej si Youtube kanal.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Crocsi in Jibbitz priponke rušijo modna pravila in spodbujajo ustvarjalnost