Big Berry Lifestyle Resort: luksuzne mobilne hiške ob Kolpi

Zadnjič posodobljeno: :

V Big Berry Lifestyle Resortu boste uživali v romantičnem pobegu v dvoje, na aktivnih počitnicah s svojo družino, lahko pa od tukaj preizkusite tudi oddaljeno delo v okolju brez stresa!

Big Berry Luxury Lifestyle Resort je prvi luksuzni resort ob reki Kolpi, ki leži v očarljivem naselju Primostek. Kombinacija naravnih lepot in luksuznih mobilnih hišic ustvarjajo popolnoma nov koncept življenjskega sloga, ki ponuja sproščujoče počitniško okolje in edinstveno doživetje. Na posestvu je le sedem hišic, ki vsakemu gostu zagotovijo zasebnost, ki jo potrebuje. Vsaka mobilna hiška ima poleg vsega notranjega udobja tudi svoj prostor za sproščanje, opremljeno teraso, na voljo pa so namestitve tako za pare kot tudi za večje družine. Dobrodošli so tudi vaši hišni ljubljenčki.

Big Berry Lifestyle Resort (Foto: Booking.com)
Big Berry Lifestyle Resort (Foto: Booking.com)
Big Berry Lifestyle Resort (Foto: Booking.com)
Big Berry Lifestyle Resort (Foto: Booking.com)

Vsak dan je na voljo domač zajtrk z lokalnimi sestavinami. Privoščite si lahko masaže, uporabljate skupni žar in koristite storitev pranja perila. Tukaj nudijo tudi opremo za vodne športe in brezplačna kolesa, z doplačilom in na zahtevo pa se lahko sprostite v skupni vroči kopeli. V okolici lahko uživate v številnih dejavnostih, kot so kolesarjenje, vožnja s kanujem in pohodništvo.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Naslovna fotografija:
BIG BERRY / Jernej Furman

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kolekcija H&M Spring 2021 spodbuja inovacije na področju trajnosti