Asus ROG Phone 3: najzmogljivejši “gejmerski” pametni telefon, ki je bil kdajkoli izdelan

Zadnjič posodobljeno: :

V svetu mobilnih igric si je prav Asusova “republika gejmerjev” pridobila ugled kot eden najboljših ekosistemov. Od prenosnih računalnikov in komponent ter vse do telefonov, pospešenih z GPU - blagovna znamka nenehno postavlja letvico višje. IPred kratkim so razkrili naslednika generacije zmogljivih mobilnih naprav ROG, ki je najzmogljivejši “gejmerski” pametni telefon, ki je bil kdajkoli izdelan.

Asus ROG Phone 3 je brez dvoma zmogljivejša iteracija predhodnika, in že to pove zelo veliko. Ponaša se z najsodobnejšo mobilno platformo, ki jo lahko sploh kupimo – Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G – kot tudi z izjemno natančnim, nizko zamudnim 144 Hz/1 ms 6,95-palčnim zaslonom AMOLED, 10-bitnimi barvami in povečanim visokodinamični razonom HDR10 +.

Pri življenju ga držita baterija z 6.000 mAh in pa procesorski hladilnik. Na hrbtu telefona je nameščen sistem treh kamer – glavna kamera z 64 MP, širokokotna kamera z 13 MP in pa makrokamera. Izboljšan sistem omogoča tudi snemanje v načinu Pro Video Mode, kot tudi Free Zoom, Wind Filter in pa funkcijo Acoustic Focus, s čimer vodo vaši videi brez dvoma izstopali. Spredaj je kamera s 24 MP.

Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3

Da je stvar še toliko bolj tehnološko dovršena in zaokrožena, je Asus poskrbel s svojim sistemom AirTrigger 3, s katerim je izboljšal programljive ultrazvočne senzorje telefona z intuitivnim ekvivalentom, ki sicer posnemajo kontrolerje. Na police naj bi Asusov “game changer” prišel še septembra letos, cena še ni znana.

Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3

Dodatne Informacije

Več informacij:
asus.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung Galaxy A72 – največji član družine Galaxy A