fbpx

Asus ROG Phone 3: najzmogljivejši “gejmerski” pametni telefon, ki je bil kdajkoli izdelan

V svetu mobilnih igric si je prav Asusova “republika gejmerjev” pridobila ugled kot eden najboljših ekosistemov. Od prenosnih računalnikov in komponent ter vse do telefonov, pospešenih z GPU - blagovna znamka nenehno postavlja letvico višje. IPred kratkim so razkrili naslednika generacije zmogljivih mobilnih naprav ROG, ki je najzmogljivejši “gejmerski” pametni telefon, ki je bil kdajkoli izdelan.

Asus ROG Phone 3 je brez dvoma zmogljivejša iteracija predhodnika, in že to pove zelo veliko. Ponaša se z najsodobnejšo mobilno platformo, ki jo lahko sploh kupimo – Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G – kot tudi z izjemno natančnim, nizko zamudnim 144 Hz/1 ms 6,95-palčnim zaslonom AMOLED, 10-bitnimi barvami in povečanim visokodinamični razonom HDR10 +.

Pri življenju ga držita baterija z 6.000 mAh in pa procesorski hladilnik. Na hrbtu telefona je nameščen sistem treh kamer – glavna kamera z 64 MP, širokokotna kamera z 13 MP in pa makrokamera. Izboljšan sistem omogoča tudi snemanje v načinu Pro Video Mode, kot tudi Free Zoom, Wind Filter in pa funkcijo Acoustic Focus, s čimer vodo vaši videi brez dvoma izstopali. Spredaj je kamera s 24 MP.

Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3

Da je stvar še toliko bolj tehnološko dovršena in zaokrožena, je Asus poskrbel s svojim sistemom AirTrigger 3, s katerim je izboljšal programljive ultrazvočne senzorje telefona z intuitivnim ekvivalentom, ki sicer posnemajo kontrolerje. Na police naj bi Asusov “game changer” prišel še septembra letos, cena še ni znana.

Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3

Dodatne Informacije

Več informacij:
asus.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.