Bled Bike Festival 2017: največji kolesarski festival v Sloveniji

Bled Bike Festival 2017, ki bo potekal od 25. do 27. avgusta 2017, je na novo zasnovan kolesarski festival, katerega namen je združitev poklicnih in ljubiteljskih kolesarskih navdušencev. Poleg kolesarske tekme bo v okviru dogodka organiziran tudi kolesarski Expo, raznorazni zabavni dogodki ter kulinarična doživetja. Gibajte se v dobri družbi, v najlepšem slovenskem okolišu. Prijave za registracijo so že na voljo.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Bled

Organizator

Bled Bike Festival

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

50,00 €

Bled Bike Festival 2017 je eden od največjih kolesarskih festivalov na naših tleh. Potekal bo od 25. do 27. avgusta 2017; v tem časovnem okviru bo Bled postal pravo kolesarko središče. Ob jezeru bodo postavljene stojnice s kolesarsko opremo in raznimi športnimi dodatki, poskrbljeno pa bo tudi za kulinarično izkušnjo ter sproščujočo zabavo.

Bled Bike Festival bo potekal v najlepšem slovenskem kraju
Bled Bike Festival bo potekal v najlepšem slovenskem kraju.

Največji dogodek bosta zagotovo glavni dve tekmi, ki bosta zahtevali kar nekaj kondicije in fizične pripravljenosti. Krajša tura, Bled Bike Marathon, zaobjema 64,1 km dolgo traso, ki pa od tekmovalcev zahteva spopad s 1800 m višinske razlike. Velika tekma Bled Bike Epic pa je dolga 101,9 km ter vključuje kar 3100 m višinske razlike.

Tekmovalce čaka kar konkreten vzpon
Tekmovalce čaka kar konkreten vzpon.

Več podrobnosti o trasi si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku. Za manj navdušene kolesarje pa bo organizirano skupinsko kolesarjenje okoli Blejskega jezera na ponijih. Prijave za registracijo so že odprte.

PREBERITE ŠE: Tekaška prireditev: Wings for Life World Run 2017 – tek za dober namen

Dodatne Informacije

Več informacij:
bledbikefestival.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!