BMW Motorrad Slovenija in Avtoval: najmodernejši servis v regiji

BMW Motorrad in Avtoval
Zadnjič posodobljeno: :

BMW Motorrad je pričel s posodabljanjem svojih servisnih storitev, Slovenija pa je pri Avtovalu dobila najmodernejši 'laboratorij' za popravilo vašega jeklenega konjička.

Podjetje Avtoval iz Grosuplja že vrsto let skrbi za lastnike BMW avtomobilov, še posebno pa so ponosni na svoje servisne storitve motornih koles. V navezi z BMW Motorrad so odprli najmodernejši servis motornih koles v regiji, ki deluje skoraj kot prodajni salon.

BMW Motorrad slogan Naj življenje postane vožnja (Make Life a Rideje bil vodilo pri oblikovanju noveg, modernega servisa. Stranka bo lahko ob motornem kolesu ves čas in bo lahko spremljala, kaj se z njim dogaja. Servis se tako iz ‘temačnega prostora’ seli v ospredje, kar bo strankam omogočilo prijetnejšo izkušnjo.

Udoben kavč, hladilnik s pijačo, svetla notranjost in kopica zanimivih detajlov bodo poskrbeli, da bo čas med servisom motornega kolesa hitro minil. Glede na to, da BMW Motorrad načrtuje v prihodnje prodati preko 200 tisoč motornih koles na leto, bodo takšne pozitivne izkušnje s servisiranjem še kako dobrodošle.

Galerija: BMW Motorrad in Avtoval

Dodatne Informacije

Več informacij:
bmw-motorrad.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najneumnejša imena za avtomobile: nasmejali se boste do solz