Kako si pravilno oblečeš modrc?

Splet je obnorela razprava o tem, kako pravilno obleči modrc

Kdo bi si mislil, da bo način, na katerega si oblečeš modrc, zanetil ogenj na spletu? Internet se je razdelil na dve skupini ljudi in vsaka je prepričana, da je njen način oblačenja pravilnejši. Kako ga oblečeš ti?

Tokrat smo zatavali na temačno stran interneta, kjer ljudje z vseh koncev sveta razpravljajo, kako pravilno obleči modrc.

Uporabnik spletnega medija Twitter nakaimosu je delil fotografijo, na kateri sta prikazana dva načina oblačenja modrca – takšnega, pri katerem ženska zapne modrc na hrbtu (dekle na rdečem ozadju), in takšnega, ko ga zapne spredaj (dekle na modrem ozadju).

O tej temi so namreč pisali že leta 2015 na spletni strani BuzzFeed, in sicer so izvedli anketo, v kateri je 55 % žensk reklo, da modrc obleče tako, da ga zapne spredaj in ga nato obrne, le 39 % žensk ga zapne na hrbtu. Najbolj zanimiv je odgovor preostalih 6 % žensk, ki modrc oblečejo kot majico. Kako jim to uspe, nimamo odgovora ne mi ne uporabniki spleta, ki na omrežju Twitter skušajo razvozlati to misterijo.

Kaj meniš, kateri način je pravilen?
Kaj meniš, kateri način je pravilen?

In četudi se zdi, da ni pomembno, kako ga oblečeš, dejansko obstaja način, kako to naredili “pravilno”.

Strokovnjaki trdijo, da je boljše, če modrček zapneš na hrbtu – na tak način boš podaljšala njegovo življenjsko dobro, sicer se zaradi obračanja, kot prikazuje dekle na modrem ozadju, hitreje raztegne in izgubi obliko. Ženske, ki sodijo v tistih 6 %, pa po mnenju stroke najbolj uničujejo modrc.

V katero skupino sodiš ti?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!