fbpx

Bodite ponosni nase, ker ste preživeli leto 2021!

Foto: envato

Namesto da bi šteli svoje dosežke in neuspehe, kot običajno ob koncu leta, bodite hvaležni, da ste prišli do te točke. Bodite hvaležni, da se lahko ozrete nazaj na preteklo leto.

Letob 2021 je bilo drugačno od drugih, zato ga ne bi smeli obravnavati enako kot katerega koli drugega. Vsega, kar ste naredili, ne bi smeli primerjati z leti v preteklosti. Ne bi se smeli počutiti krive zaradi vseh stvari na lanskoletnem seznamu resolucij, ki se niso uresničile.

Ko gledate nazaj na leto 2021, morate biti nežni do sebe. Namesto da bi obžalovali vse stvari, ki jih niste uspeli narediti, bodite hvaležni, da imate priložnost, da jih uresničite v letu 2022. Bodite hvaležni, da imate pred seboj lepo prihodnost, kjer lahko nadoknadite zamujeno.

Verjetno niste končali leta brez razmišljanj kaj bi bilo, če. Vendar niste edini. Vsi smo v istem čolnu. Niste edini, ki čuti, da bi lahko naredili več. Lahko bi delali več, lahko bi več telovadili, lahko bi se več učili, lahko bi zaslužili več denarja, lahko bi se več pogovarjali s svojimi najdražjimi.

Vendar se morate spomniti, da ni bilo vse tako enostavno, že dve leti ni. Šlo je za to, da ostanete pri razumu. Šlo je za preživetje. Včasih je najboljša stvar, ki jo lahko storite, preživeti vsak dan. Cilj je preživeti.

Sreča vas ni zapustila, ob vami je, zdaj in v 2022. Foto: Ilyuza Mingazova / Unsplash

Nič ni narobe, če ste razburjeni zaradi vseh svojih neizkoriščenih potencialov. Morda ste upali, da bo to leto tisto, ko boste dobili svojo sanjsko službo ali spoznali svojo sorodno dušo, se poročili ali potovali po svetu. Morda so bila vaša pričakovanja visoka in so potem zaradi ponovnega izbruha virusa spet padla.

Kot vsako drugo leto, vam je verjetno žal. Verjetno imate nekatere neprijetne spomine, ki jih nikoli ne želite podoživeti. Trenutke, ko bi se lahko bolje odzvali in bili boljši prijatelj/partner/brat/sestra/otrok/starš.

Za marsikoga ni bilo enostavno leto. Ni se vam treba obnašati, kot da je vse v redu, ko ni. V redu je, če ni.

Vedite le, da ste v letu 2021 dali vse od sebe. Ne bi smeli biti razočarani nad sabo. Ne bi se smeli počutiti, kot da ste zapravljali čas ali energijo, ko ste naredili vse, kar je bilo v vaši moči, da preživite to leto v enem kosu.

V redu je, če nimate energije, da bi pripravili bleščeč nov seznam resolucij za leto 2022. Dovoljeno vam je, da ste jezni, zagrenjeni ali razburjeni zaradi izgubljenega časa – in ljudi, ki ste jih izgubili.

Dobra stvar leta 2021 je, da ga je uradno konec in da bo leto 2022 srečno, zdravo in leto dobrih sprememb!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!