fbpx

Retrogradna Venera nosi karmične dolgove: kaj nas čaka do konca januarja 2022?

Foto: envato

Prihajajo velike spremembe. Retrogradna Venera v Kozorogu prinaša velike spremembe na vseh področjih.

Retrogradna Venera v Kozorogu

Ta Retrogradna Venera nosi karmični dolg. Zdaj se k nam vračajo partnerji iz preteklosti. To so ljudje, s katerimi imamo nedokončane zgodbe. Mogoče smo na besedni ravni končali, a duše so ostale željne nekaj odgovorov, nekaj objemov, nekaj ranjenih src.

via GIPHY

Je hladna in dostojanstvena, ko je v retro sprehodu ljubi, na neki način čuti bolečino, saj se iz prejšnjih življenj spominja duš, ki so ji povzročale bolečino ali so jih prizadele. Tako zdaj, med tem tranzitom, hrepeni po njih, jih pričakuje z upanjem, da bo popravila stvari in odplačala svoj karmični dolg.

V času te Venere vas lahko pokličejo stari prijatelji, morda se vrnete na prejšnjo službo, to je tudi odličen čas za varčevanje in prilagoditev življenjskega prostora.

Venera v konjunkciji Pluton

Ta vidik povečuje željo po ponovnem združitvi s partnerjem na globlji ravni, kar lahko vodi do tega, da stvari zlahka uidejo izpod nadzora, lahko pride do ljubosumja, pomešanega s posesivnostjo, kar nujno vodi v konflikt.

via GIPHY

Občutili boste moč, da bi lahko nadzorovali druge, na način, da bi izkoristili njegove šibke točke v svojo korist. To lahko vodi tudi do srečanja, ki se konča v lepem in harmoničnem odnosu.

Venera Trigon Uran

Venera Trigon Uran je aspekt, ki vedno išče nekaj novega. Ne mara “varnih” korakov. Navdušuje ga negotovost. Pri tem aspektu se lahko zgodi, da srečate osebo, ki vam na prvi pogled ne bo všeč, tj. močnih privlačnosti ne bo, vendar vas bo ta vidik popeljal v globine in presenečenja, o katerih niste mogli niti sanjati.

via GIPHY

Oseba, ki se bo pojavila v vašem življenju, bo zagotovo drugačna in bo v vas prebudila povsem novo energijo.

Nasvet pri tej retrogradni Veneri je, da se ne bojite, da sprejmete izzive, objamete starega partnerja, dajte mu še eno priložnost ali za vedno za njim zaprite vrata.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!