fbpx

Nissan Caravan Mountain Base in Nissan Caravan Myroom: koncepta privlačna za pustolovce

Nissan Caravan Mountain Base; Foto: global.nissannews.com

Koncept Nissan Caravan Mountain Base je namenjen avanturam v naravi, koncept Nissan Caravan Myroom pa poskrbi za udobje in ležerno preživljanje prostega časa.

Koncept Nissan Moutaon Base je namenjen avanturi in preživljanju časa v naravi in brezpotjih. Prednji del robustnega ʺavtodomaʺ je prevlečen s črnim nanosom, ki spominja na tistega v kesonih poltovornajkov. Zaščitna prečka varuje LED luči pred poškodbami, na voljo pa so še dodatna LED svetila. Stranice so odete v folijo v imitaciji lesa. Za preživetje v naravi je koncept opremljen s solarnimi ploščami, s premičnimi na strehi in fiksnimi na stranskih steklih. Notranjost je obdana z lesom, na eni strani imamo na voljo delovno mizico, na drugi pa klopco. Vse skupaj popestri digitalno ʺkuriščeʺ.

Nissan Caravan Mountain Base; Foto: global.nissannews.com

Koncept Nissan Caravan Myroom je usmerjen k udobju in počitku. Zunanjost je bolj subtilna, na njen pa zasledimo podobo gora. V tem primeru je notranjost bolj vpadljiva kot zunanjost koncepta. Na tleh imamo na voljo vzmetnico, ki jo po želji lahko pospravimo, v skrajnem zadku koncepta pa imamo na voljo udobno zofo. Za shranjevanje stvari lahko uporabimo knjižno polico, mizo ali priročne omarice. ʺOpažʺ iz svetlo sivega lesa in velika okna poskrbijo na svetlo in vizualno prostorno notranjost.

Dodatne Informacije

nissan.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!