fbpx
Foto: envato

Trend zime 2022: oblačila v odtenkih vanilije od glave do pet

Zima je že v popolnem razmahu in z njo tudi zimski trendi, ki jih lahko opazimo tako na ulicah kot modnih revijah in socialnih omrežjih. In eden od njih je outfit, pri katerem se od glave do pet odenete v vanilijeve odtenke. Za vas smo pripravili ideje, kako kombinirati ta nežen odtenek in oblačila, ki jih lahko izberete.

1. Za hladne dni

V najhladnejših dneh vas bo v vanilijeve tone odel topel puhasti plašč, ki ga boste najbolje kombinirali s škornji ali gležnjarji. S takim outfitom se prečudovito ujema tudi bela srajca.

2. Sproščena eleganca

Če je vaša želja udoben outfit s kančkom elegance, predlagamo, da si pod plašč oblečete pulover iz volne ali podobnega materiala. Eleganco lahko takemu izgledu dodate s pomočjo nakita– vanilijev odtenek bo najlepše poudaril nakit zlate barve.

3. Posloven outfit

Zaradi svoje nevpadljivosti so vanilijevi odtenki popolni tudi za službene dogodke: blazer v tej barvi lahko kombinirate s hlačami iz usnja ali podobnega materiala in bluzo, srajco ali puloverjem.

Ste dobili inspiracijo, da vanilijev outfit sestavite tudi sami? Za vas smo poiskali oblačila, ki jih pri tem lahko uporabite in tako zažarite v tem zimskem odtenku.

Plašč

Plašč v odtenku vanilije iz kolekcije Guido Maria Kretschmer lahko za 111,20 € najdete na spletni strani About you.

Foto: aboutyou.si

Zgornji del

Kaj pa obleči pod plašč? Ker so temperature še vedno nizke, predlagamo pleteno jopo Kimberly, ki si jo lahko za 22,74 € priskrbite na spletni strani About you.

Foto: aboutyou.si

Hlače

Jopi lahko kanček elegance dodate s hlačami na rob znamke Edited, ki jih za 69,90 € dobite tukaj

Foto: aboutyou.si

Škornji

In ker vsak outfit lahko nadgradite s pravo izbiro čevljev, smo za vas pripravili tudi te. Prelepe visoke škornje lahko za 41,93 € najdete na spletni strani About you.

Foto: aboutyou.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!