fbpx

Bond, James Bond se vrača 2019

Eden od najpriljubljenejših filmskih junakov James Bond se namerava vrniti leta 2019 v novem filmu. Kdo ga bo igral, še ni znano.

Že vse od zadnjega filma Spectre (2015) se namiguje, da se utegne Daniel Craig posloviti od slavne vloge. Govorice je tudi sam podžigal z izjavo, da bi si raje prerezal žile, kot pa še enkrat igral Bonda. Od takrat je bojda obrnil ploščo in zelo verjetno se bo vrnil še za en film, ki bi mu nanesel tudi gromozanske vsote denarja. Bondovo pesem naj bi spet zapela Adele, ki je oboževalce že navdušila s pesmijo Skyfall, ki je bila tema istoimenske bodniade.

Daniel Craig se bo zelo verjetno še vrnil za en film, ki bi mu nanesel tudi gromozanske vsote denarja.
Daniel Craig se bo zelo verjetno vrnil še za en film, ki bi mu nanesel tudi gromozanske vsote denarja.

Kdo bo režiser, je tudi še skrivnost, naj bi bil pa velika želja producentov Britanec Christopher Nolan, ki trenutno žanje uspehe z vojno dramo Dunkirk (2017). Ali se bo producentom želja uresničila in bodo za naslednjega Bonda ujeli tako Craiga ter Nolana, pa bo treba še malo počakati.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: A WRINKLE IN TIME (2018)

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.