Boom Swimmer – vodoodporni Bluetooth zvočnik v obliki spermija

Bluetooth zvočnik Boom Swimmer

Boom Swimmer je vodoodporni Bluetooth zvočnik, ki spominja na spermij. A naj vas sugestivna oblika ne zavede. Njegova oblika služi svojemu namenu (z repom ga namreč pričvrstite), ne gre zgolj za provokacijo. Boom Swimmer je idealna popestritev dogajanja ob vodi. Nič hudega ni namreč, če vam pade v vodo, saj je vodoodporen po IPX7 standardu in je tako kot nalašč za različne dejavnosti na prostem. Na voljo je v različnih barvah že od (preračunanih) 39 evrov dalje.

Osnovne Informacije
Znamka

Boom

Model

Swimmer

Cena

39€

Trgovina

Amazon

Po čem se vodoodporni Bluetooth zvočnik Boom Swimmer razlikuje od ostalih vodoodpornih Bluetooth zvočnikov? Po provokativni obliki? Da. Vendar pa ne samo zato, ker je najlažje biti malce ”pokvarjen”, da pritegneš pozornost, ampak ker je dizajn spermija praktične narave. Z večino tovrstnih zvočnikov ste namreč omejeni na ravno površino, z Boom Swimmerjem pa se ste precej bolj fleksibilni, saj se, podobno kot Jobyjeva stojala za fotoaparate GorillaPod, z repom lahko ovije praktično okoli česarkoli– vesla, roke, držala za tuš zavese, stola, ograje, torbe,…

PREBERITE ŠE: Monster Bluetooth Speakers – plavajoči vodotesni zvočniki, ki obožujejo morje in bazene

Boom Swimmer lahko mirne duše vzamete seboj na sup ali desko za surfanje.
Boom Swimmer lahko mirne duše vzamete seboj na sup ali desko za surfanje.

Zavoljo IPX7 standarda se zvočnik ne ustraši vode in ima ”sape” za trideset minut do globine enega metra preden se ji uda, avtonomija njegove baterija pa znaša 8 ur (pri najvišji jakosti zvoka).

Dodatne Informacije

Več informacij:
boommovement.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!