fbpx

Boomerang, nosilec in stojalo za iPad v enem

Boomerang je slovenska inovacija, ki je kot prva na svetu združila funkcijo stojala za iPad in nosilca v enem. Te dni pa se ga da kupiti tudi pri nas.

Osnovne Informacije
Znamka
Xvida
Model
Boomerang
Cena
79,99€
Trgovina

Kot stojalo omogoča tri različne naklone, priročne za tipkanje, brskanje po spletu in gledanje filmov. Magneti na hrbtni strani Boomeranga omogočajo preprosto pričvrstitev iPada na različne površine. Le-ta s pomočjo Boomeranga in dodatkov postane samostoječa naprava, ki jo lahko namestimo, kamor želimo: pa naj bo to avtomobilsko steklo, kjer nam lahko služi kot navigacija, ali vidno mesto v kuhinji, kjer naš iPad postane prava kuharska knjiga z neštetimi recepti.

Elegantno namizno stojalo v kombinaciji z Boomerangom pa bo spremenilo naš iPad v nadomestni monitor. Naj omenimo še, da Boomerang odlikuje vrhunski tanek dizajn, ki je v celoti zasnovan in izdelan pri nas. Podjetje Xvida je Boomerang prvič predstavilo javnosti novembra lani na spletni platformi Kickstarter, sedaj pa je na voljo tudi pri nas, ekskluzivno v Apple Premium Reseller trgovini EPL na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer septembra pripravljajo akcijo Back To School, ki bo začasno prinesla še dodatne popuste._

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!