fbpx

Pester spremljevalni program v restavraciji Hedonist

Na Trubarjevi ulici v Ljubljani se je odprla nova restavracije, ki nosi ime Hedonist. V njej se bomo lahko kulinarično razvajali in uživali v odlični gastronomski ponudbi.

Osnovne Informacije
Naslov
Restavracija Hedonist
Trubarjeva 45
Ljubljana
Urnik
vsak dan od 10. do 23. ure
Kontakt
040 830 322

Le- ta se tedensko spreminja in je odvisna od sezonske ponudbe živil. Vedno je hrana pripravljena iz svežih sestavin, kupljenih na biološki tržnici. Spretno združujejo različne vrste kuhinj. Poskusili bomo lahko raznovrstne specialitete evropske kuhinje, od tega največ mediteranske, francoske, grške, kot tudi dobrote azijske kuhinje ter mnogih drugih. Sodelujejo tako z domačimi kot tujimi kuharji pri čemer organizirajo degustacije vin ob hrani in druženju. V hladnejših dneh nas čaka tudi pester spremljevalni program ob hrani in dobri kapljici. Dnevno nam pripravijo tudi meni za kosila ali zgodnjo večerjo. Vsak bo lahko našel nekaj zase in se prepustil hedonističnemu kulinaričnemu razvajanju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!