fbpx

Božična bajka Slovenije 2019: zažarelo bo 1,5 milijona prazničnih lučk

V Mozirskem gaju se vsako leto znova trudijo, da ustvarijo novo in edinstveno Božično bajko, ki bo v prav vsakem obiskovalcu prebudila prazničnega duha. Tudi letos bodo na obisk prišli Miklavž, Božiček in pravljična bitja, prav tako pa so pripravili kar nekaj novosti.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Mozirski gaj
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Odrasli: 6,00 €

Obiskovalci dogodka Božična bajka Slovenije 2019 se boste lahko sprehodili po aleji latern, v katerih se bo skrivalo kar 30 edinstvenih vizualnih zgodb. Ana Bertić, kreativna vodja Božične bajke Slovenije, je letos posebno pozornost namenila balkonom na že tako posebnih in čudovitih etnoloških objektih.

Božična bajka Slovenije v Mozirskem gaju
Božična bajka Slovenije v Mozirskem gaju

Obeta pa se še ena velika novost. Ker se zavedajo, kako pomembno je, da vsak med nami naredi kar največ za naravo in okolje, vas letos čaka še posebno presenečenje, in sicer edinstvena steza Natura 2020. S to bodo prvič osvetlili tudi kotičke Mozirskega gaja, ki so za kapelico svetega Valentina ob Savinji. Tam vas bodo pričakale svetlobne kreacije, ustvarjene v zemeljskih tonih, ki se bodo zlile s šumom Savinje, vse to pa vas bo spomnilo, kako zelo nas narava v resnici potrebuje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
mozirskigaj.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!