fbpx

Božična darila za ženske, ki ljubijo zapeljivo spodnje perilo

Če imate punco ali prijateljico, ki obožuje seksi zapeljivo perilo, a ji hkrati veliko pomeni tudi udobje, potem so to odlične ideje za božična darila. Preberite si, kakšna božična darila lahko podarite ljubiteljici zapeljivega perila.

Kolikokrat ste si med nakupovanje spodnjega perila rekle: “Tega jaz nikoli ne bi mogla obleči!” Tisto, kar je namreč seksi na manekenkah in modelih Victoria’s Secret, ni nujno tisto, zaradi česar se me počutimo seksi. Nekateri oblikovalci perila so lahko namreč za naš okus nekoliko (pre)drzni. Ampak zakaj bi se hranile na fantazijah drugih, če lahko živimo svojo? Od skromnih kosov do okusno škandaloznih – tukaj so seksi kosi perila, ki so hkrati tudi udobni. So tudi odlična ideja za punce in prijateljice, ki se težko uprejo zapeljivemu perilu.

Galerija – Božična darila za ženske, ki ljubijo zapeljivo spodnje perilo

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.