fbpx

Brez besed: poglejte si novi luksuzni penthouse družine Beckham v Miamiju!

Novi luksuzni penthouse družine Beckham v Miamiju

David Beckham se je odločil za investicijo v razkošni penthouse v Miamiju, ki pa vas bo pustil brez besed!

David Beckham ve, kako uživati v življenju, in s svojimi 416 milijoni evrov (na približno toliko ocenjuje njegovo bogastvo) res nima razloga, da bi se “držal nazaj”. Tako je predsednik Inter Miamija in sloviti vezist pravkar investiral v razkošen penthouse v Miamiju, ki se nahaja v rezidenci One Thousand Museum Zahe Hadid.

Penthouse, ki se nahaja 200 metrov nad tlemi, se razprostira na 1.000 kvadratnih metrih in ponuja panoramski pogled na celotno mesto. Njegova ultramoderna notrajnost vključuje čiste bele geometrijske linije, skupaj s sijočimi črnimi tlemi, konceptualnimi zenovskimi vrtovi in velikanskimi okni za odprto atmosfero. Ima pet spalnic, šest kopalnic, telovadnico, 100 kvadratnih metrov terase in udoben domači kino. Po navedbah virov je bil penthouse prodan za približno 20 milijonov ameriških dolarjev, kar je naložba, ki zdaj družini Beckham omogoča, da ostane v domačem mestu ekipe, ki ji predseduje David.

Galerija: novi luksuzni penthouse družine Beckham v Miamiju

Dodatne Informacije

Več informacij:
1000museum.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!