Brezžični zvočnik Beoplay P2

Svet se manjša, bi lahko dejali. Vsaj v tehnologiji je tako. Vedno zmogljivejše napravice so hkrati tudi vedno manjše. No, vsaj v primeru zvočnika Beoplay P2 je tako. Še ne tako dolgo nazaj so mladi po ulicah hodili z ogromnim stereopredvajalnikom na ramenih, zdaj vsaj tako glasna glasba že nažiga kar iz žepov.

Beoplay P2 tehta samo 275 gramov in je zahvaljujoč svoji neprodušni aluminijasti ‘obleki’ odporen na prašne delce in vodne kaplje. Kar je morda najbolj navdušujoče pri tej napravici, pa je kakovost zvoka, saj za njegovo kakovostjo stoji Bang & Olufsen. Zvočnik, ki zmore neverjetnih 2 x 50 W, poskrbi, da  bodo predvsem nizke frekvence odlično definirane in ne ‘zmazane’, kot se to rado dogaja. V Beoplay P2 so vgradili tudi mikrofonček, tako da ga lahko uporabite tudi za klice.

https://www.youtube.com/watch?v=_inYJVO_WPI

Z zvočnikom se povežete prek Bluetootha, še prej pa mobilnik opremite z aplikacijo Beoplay, prek katere krmilite med funkcijami. Na poslušanje!

Galerija slik: Beoplay P2

Dodatne Informacije

Več informacij:
https://beoplay.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
HP ZBook Studio in Create: nova prenosnika za ustvarjalce ciljata na sam vrh!