fbpx

Brucovanje Kluba ptujskih študentov 2011 s Siddharto

Brucovanje KPŠ je tradicionalna zabava za mlade, na kateri se brucke in bruci prelevijo v polnopravne člane Kluba ptujskih študentov. Letošnje bo gostilo eno izmed najbolj prepoznavnih slovenskih glasbenih skupin zadnjega desetletja, in sicer Siddharto, ki na Ptuju ni ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Žnidaričevo nabrežje 2, Ptuj
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
7 €, za člane KPŠ brezplačno
Brucovanje KPŠ je tradicionalna zabava za mlade, na kateri se brucke in bruci prelevijo v polnopravne člane Kluba ptujskih študentov. Letošnje bo gostilo eno izmed najbolj prepoznavnih slovenskih glasbenih skupin zadnjega desetletja, in sicer Siddharto, ki na Ptuju ni igrala vse od leta 2004.

Obiskovalce čaka glasbena poslastica s slovenskim glasbenim fenomenom, ki bo paša za ušesa kot tudi za oči. Ptujske brucke, bruce in ostale študente ter mlade bodo zabavali še Zen, Tretja izmena, DJ Šemnički, odvijale pa se bodo tudi številne zabavne igre z bogatimi nagradami, preko katerih bomo izbrali naj brucko in bruca tega študijskega leta.

Prodajna mesta vstopnic (za člane KPŠ brezplačno, predprodaja 7 €, na dan 15 €): Kavarna ptujskih študentov, Slovenski trg 8, 2250 Ptuj (vsak dan med 8. in 22. uro), pisarna Kluba ptujskih študentov, Vodnikova 2, 2250 Ptuj (v času uradnih ur), prodajna mesta Eventim.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.