fbpx

Rockomotiva v Kranju

Normal 0 21 ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Jezerska cesta 46, Kranj, Kranj
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
brezplačno!

V prestolnico Gorenjske bo v petek prihrumela ROCKOMOTIVA!!! Po Modrem vlaku verjetno najbolj znana železniška kompozicija. Vsi, ki bi želeli biti del te zgodbe, vabljeni v Špelca bar!
Pogled na vozni red nam razkrije, kdaj se bodo obiskovalcem usta razširila v prešeren nasmeh– natanko nekaj po 21:00 uri… Pred poslušanjem se posvetujte z zdravnikom ali psihologom! Po tem kar boste videli, svet ne bodo več takšen, kot ste ga poznali prej!! Kasneje bo morda prepozno…

Rockomotiva je osnovnošolska glasbena skupina (trije prfoksi in dva, ki sta s prfoksami poročena), ki je prava poživitev na slovenski glasbeni sceni. Fantje prihajajo iz širšega dela osrednje Slovenije, kamorkoli pridejo igrat, jih vedno posvojijo za ‘hišni’ bend. Poleg avtorskih pesmi preigravajo tudi vse štiri uspešnice prejšnjega stoletja.

Po pesmih »Don’s greva skupej v’n« in »Bejbi jest bi bil tvoj car« so pred kratkim predstavili še najnovejši singel »Obarvaj mi dan«. Pesem je sicer malce drugačnega stila, kot smo jih pri Rockomotivi vajeni, vendar nas prevzame z zelo spevnim refrenom ter energijo, ki jo znajo izžarevati tudi na odru.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.