fbpx

Bruno s Kickstarterja – prvi pametni koš za smeti na svetu je tudi sesalnik

Pametni koš Bruno je tudi vakuumski sesalnik.

Ideja, da vam lahko koš poenostavi življenje se sliši bedasto, a le dokler ne vidite Bruna v akciji. Gre za prvi pametni koš za smeti na svetu, ki je obenem tudi sesalnik. Ni namreč zgolj shramba za zbiranje odpadkov, pač pa v navezi s pametnim telefonom skrbi, da vam ne zmanjka vrečk za smeti, vas opozori, ko je koš poln in poskrbi, da nikoli ne zamudite odvoza odpadkov. Poleg tega ima na dnu vakuumsko režo, ki v vrečo posesa vse kar ste pometli. Ste slišale to smetišnice? Dobite ga na Kickstarterju.

Praktično vsaka kuhinja ima metlo in smetišnico. A kaj ko, pa če se še tako trudimo, vedno nekaj ostane na tleh. Bruno, prvi pametni koš za smeti na svetu, ima zato na dnu vakuumsko režo, ki deluje kot sesalnik in eliminira težavo smetišnic. Na tleh zato ne ostane noben las od psa, nobena drobtina, nobena še tako izmuzljiva smet.

Pametni koš Bruno z vgrajenim vakuumskim sesalnikom, bo na smetišče zgodovine poslal smetišnice.
Pametni koš Bruno z vgrajenim vakuumskim sesalnikom, bo na smetišče zgodovine poslal smetišnice.

Poleg tega je koš opremljen z Wi-Fi vmesnikom in lahko komunicira s pametnimi telefoni. Preko pripadajoče aplikacije nas opozarja, ko smo z zalogo vrečk pri koncu (zanje ima rezerviran poseben prostor), ko je čas, da koš izpraznimo, če želimo, pa nas vas celo obvešča kdaj je treba smeti odnesti ven. Tako nikoli več ne boste zamudili rednega odvoza odpadkov.

PREBERITE ŠE: Hit na Kickstarterju – The Unstainable, bela ženska srajca, ki je ni nemogoče umazati


Pametni koš Bruno s prostoročnim odpiranjem lahko v eni od petih barv za preračunanih 200 evrov naročite na Kickstarterju. Dostavo na dom lahko pričakujete oktobra 2015.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!