Bude Tunnel: bizarna atrakcija, ki je na TripAdvisoru v trenutku postala hit

Bude Tunnel: bizarna atrakcija, ki je na TripAdvisoru v trenutku postala hit

Turisti si ob obisku Velike Britanije po navadi želijo ogledati znamenitosti, kot so Stonehenge, Big Ben in London Eye. V zadnjem času pa veliko več pozornosti žanje posebna atrakcija, za katero po vsej verjetnosti še niste slišali.

Govora je o plastičnem tunelu, ki so ga ustvarjalci poimenovali “Bude Tunnel”. Struktura se nahaja v mestu Bude v jugozahodnem delu otoka. Na spletni strani TripAdvisor je prejela visoko oceno in se uvrstila med najbolj zaželene britanske turistične destinacije.

Tunel v dolžino meri približno 70 metrov. Sestavljen je iz 36 kovinskih lokov. Edini predor, ki ga lahko najdemo v majhnem mestecu, povezuje nakupovalni center Sainsbury in ulico Crooklets Road.

Bude Tunnel se lahko na TripAdvisorju pohvali z oceno 4,5.
Bude Tunnel se lahko na TripAdvisorju pohvali z oceno 4,5.

Svoje mnenje o tunelu je že podalo več kot 100 ljudi. Medtem ko ga je uporabnik Joshua K označil za ‘eno od sedmih čudes sveta’ in ‘moderni Tadž Mahal’, pa ga uporabnica Anne vidi kot ‘odlično mesto za ločitev’. Čeprav se nekateri ljudje iz njega norčujejo, pa so mnogi nad njim dejansko navdušeni.

Mamljivo, kajne?
Mamljivo, kajne?

Dodatne Informacije

Več informacij:
tripadvisor.co.uk

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vila Izabela: slovenska luksuzna vila v osrčju Prlekije