Luksuzna znamka Balmain od sredine septembra naprej tudi v Ljubljani

Balmain jesen/zima 2018

Priljubljena pariška modna hiša bo od sredine septembra na voljo tudi v Ljubljani. Luksuzno žensko kolekcijo Balmain boste tako od 19. septembra 2018 lahko našli v XYZ Premium Fashion Store.

Vodilna oseba modne hiše Balmain, oblikovalec Olivier Rousteing, je to sezono ženske spremenil v glamurozne bojevnice, pripravljene na boj. Luksuzna modna hiša namreč trdi, da je moda revolucija, in ne evolucija, zato sta drznost in upor nujna za obstoj. S svojo novo kolekcijo, ki je navdih našla v vojnih oklepih različnih obdobij, tako Balmain slavi samozavest in neustrašnost nove generacije, združene pod imenom #BALMAINARMY.

Balmainova ženska je bojevnica.
Balmainova ženska je bojevnica.

Pa vendar prihodnost modne hiše ostaja še naprej tesno povezana s preteklostjo. Edinstveni kroji in impresivno okrasni detajli jasno pričajo o tem, da Balmainovi ateljeji še naprej zagotavljajo izrazito visoko stopnjo izdelave, po kateri slovijo že desetletja.

Vabljeni v XYZ Premium Fashion Store, kjer vas od 19. septembra 2018 čaka ženska kolekcija Balmain za sezono jesen/zima 2018.

Galerija – Balmain jesen/zima 2018

Dodatne Informacije

Več informacij:
balmain.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!