fbpx

Burger bar Pop’s Place: burgerji in butično pivo v stari Ljubljani

Pop's Place

Na zadnji novembrski četrtek je svoja vrata odprl najnovejši burger bar v Ljubljani. Pop’s Place se ponaša s ta trenutek najbolj hip hrano in pijačo – burgerji in craft oziroma butičnim pivom – ter navduši s sodobnim interierjem s pridihom trendovskega industrijskega stila.

Osnovne Informacije
Naslov
Pop's Place
Cankarjevo nabrežje 3
Ljubljana
Povezava
Urnik
Pon. - ned.: 12:00 - 00:00
Kontakt

Na Cankarjevem nabrežju 3 v stari Ljubljani, prav na mestu, kjer smo si včasih sem ter tja kupili nogavice oziroma najlonke, se je po dolgem pričakovanju odprl burger bar Pop’s Place. Nova okrepčevalnica, kjer bomo odslej lahko uživali v okusnih burgerjih in craft pivu, je svoje ime dobila po ustanovitelju gostilne As – Svetozarju Raspopoviću.

Pop's Place
Pop’s Place

Njegov sin Sebastjan Raspopović, ki nadaljuje družinski posel, je kulinarično ponudbo razširil še na bar z burgerji, pri čemer je znanje, izkušnje, moči in ideje združil z Gregom Yurkovichem. Skupaj sta ustvarila sodobno gastronomsko uživalnico, kjer se bodo njuni gostje lahko razvajali v prijetnem ambientu, z dobro glasbo in kar je najpomembnejše – z vrhunskimi burgerji in drugimi tipičnimi ameriškimi jedmi z žara ter odličnimi butičnimi pivi iz regije.

PREBERITE ŠE: Okrepčevalnica Luda: Fine jedi po dostopnih cenah

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.facebook.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.