Burger King Spa – savna v restavraciji s hitro prehrano

Burger King Spa na Finskem

Na Finskem je Burger King v svoji helsinški restavraciji s hitro prehrano odprl Burger King Spa, kjer lahko hamburgerje in drugo hrano iz njihove ponudbe uživate kar v savni. Za nas eksotika, a na Finskem je savnanje kot pri nas kofetkanje, torej nacionalni ''šport'', zato savna za 15 ljudi in spa za 10 ne presenečata.

Veriga hitre prehrane Burger King je na Finskem v Helsinkih odprla Burger King Spa. Ta ponuja spa za 10 in savno za 15 ljudi. Ti lahko med sproščanjem mirne duše uživajo v hitri prehrani, ki jo ponuja Burger King. V posebnih prostorih restavracije, obarvanih v zaščitne barve, najdemo tudi televizijo in igralno konzolo.

PREBERITE ŠE: McSki: McDonald’s s smučarsko različico McDriva

Posebnost je tudi naročanje, saj osebje pride do vas, v prihodnosti pa nameravajo odpreti posebno okence, da boste lahko hrano naročali neposredno iz savne. A preden se na hamburger odpravite na Finsko, morate vedeti, da vas bo obisk Burger King Spaja olajšal za 250 evrov, kolikor stane 3-urna uporaba savne.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!