fbpx

Butični hotel Sončna hiša: podeželska vila za “nesramno” razvajanje

Butični hotel Sončna hiša (Foto: Booking.com)

Butični hotel Sončna hiša vam nudi razkošnost storitev, namenjenih skorajda "nesramnemu" razvajanju, in omogoča doživetja, primerljiva le s tistimi v hotelih najvišje kategorije.

Butični hotel Sončna hiša je pravzaprav skrbno opremlja podeželska vila v osrčju Banovcev, kjer se človek zaziba v intimnost in sproščenost, kakršne je ponavadi deležen le doma. Osebje vam bo prijazno in ustrežljivo na dosegu roke, prav tako pa vam bodo pripravili zajtrk za bogove, ki bo zadovoljil najbolj razvajene gurmane, kot tudi tiste, ki so željni zdrave in uravnotežene prehrane. In ko smo že ravno pri kulinariki, velja še omeniti, da vas bodo morda presenetili tudi z vrhunskim zaključkom dneva, saj vas bodo, od časa do časa, popeljali v kakšno izmed izbranih, vrhunskih prleških in prekmurskih gostiln ali pa vrhunske kuharske mojstre povabili kar v Sončno hišo, da bodo posebej za vas pripravili izjemni “Degustacijski meni po prleško”.

Butični hotel Sončna hiša (Foto: last ponudnika)
Butični hotel Sončna hiša (Foto: last ponudnika)

V petih prostornih in okusno opremljenih luksuznih sobah lahko gostijo največ 13 gostov hkrati, kar pomeni, da boste resnično bivali v zasebnosti in udobju. Vsaka soba je edinstveno in premišljeno opremljena s svojim grafičnim elementom in z detajli, ki vzbudijo domišljijo. S pomočjo njihovega edinstvenega wellness vrta pa se boste odklopili od neprestane borbe s časom, ki ga narekuje današnji tempo življenja. V wellnesu imate tako na voljo finsko in bio zeliščno savno, hidromasažni bazen, na vašo željo pa vas bodo izkušeni maserji z aromaterapevtskimi masažami popeljali do popolne sprostitve in ravnovesja. Posebno pozornost namenjajo tudi masažam za nosečnice.

Butični hotel Sončna hiša (Foto: Booking.com)
Butični hotel Sončna hiša (Foto: Booking.com)

Pomurska harmonična podeželska slika vas vabi, da se sprehodite skozi “gorice”, vzdolž potokov in čez ravninska polja, da se s kolesom zapeljete preko hribov, ki ponujajo prelepe razglede. Izletniške in turistične kmetije ter veliko etnografskih prireditev vam omogočajo srečanje s tradicijo severovzhodnega dela Slovenije, v domačih gostilnah pa lahko poleg vrhunskega vina pokušate kulinarične posebnosti in specialitete regije. Ne pozabite si ogledati mlinov na Muri, zaviti v kakšne dobre pomurske terme, privoščite pa si lahko celo polet z balonom, kjer boste s ptičje perspektive spoznavali Pomurje in njegove lepote!

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Naslednje
Izpusti ga!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!