Butični slovenski izdelki na Lidlovi Lojtr’ci domačih

Od ponedleljka, 8. marca, lahko na Lidlovih policah najdete izdelke 5. generacije Lojtr'ce domačih. Gre za poseben program izdelkov, s katerimi Lidl k sodelovanju vabi slovenske butične proizvajalce, ki želijo svoje dobrote predstaviti širši slovenski javnosti.

Tokrat so izdelke izbirali izmed 180 dobavitelji, ki so se prijavili s skoraj 370 različnimi izdelki. Tokraj je svojo priložnost dobilo več kot 50 prehranskih in neprehranskih izdelkov oziroma več kot 40 butičnih proizvajalcev iz cele Slovenije.

Tokrat bodo kupce razvajali: sveža prepeličja jajčka, dehidrirane jagode,ajdovi štruklji in njoki s skuto, žlinkrofi, različni jogurti, siri, testenine iz pire ali ajde, marmelade, piškoti, namazi, olja in še številne druge dobrote. Nekaj izdelkov se ponaša z oznako bio ali vegansko, denimo moke, namazi in chizo veganski pripravek, ponudbo pa zaokrožujejo izdelki za razvajanje – kreme, kopeli, CBD kapljice in podobno. Lojtr’ca domačih letos prinaša veliko inovativnih izdelkov, ki bodo zagotovo zadovolili številne kupce.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5. februar: danes je svetovni dan Nutelle in mi imamo top recept, s katerim ga lahko proslavite!