fbpx

Butični slovenski izdelki na Lidlovi Lojtr’ci domačih

Od ponedleljka, 8. marca, lahko na Lidlovih policah najdete izdelke 5. generacije Lojtr'ce domačih. Gre za poseben program izdelkov, s katerimi Lidl k sodelovanju vabi slovenske butične proizvajalce, ki želijo svoje dobrote predstaviti širši slovenski javnosti.

Tokrat so izdelke izbirali izmed 180 dobavitelji, ki so se prijavili s skoraj 370 različnimi izdelki. Tokraj je svojo priložnost dobilo več kot 50 prehranskih in neprehranskih izdelkov oziroma več kot 40 butičnih proizvajalcev iz cele Slovenije.

Tokrat bodo kupce razvajali: sveža prepeličja jajčka, dehidrirane jagode,ajdovi štruklji in njoki s skuto, žlinkrofi, različni jogurti, siri, testenine iz pire ali ajde, marmelade, piškoti, namazi, olja in še številne druge dobrote. Nekaj izdelkov se ponaša z oznako bio ali vegansko, denimo moke, namazi in chizo veganski pripravek, ponudbo pa zaokrožujejo izdelki za razvajanje – kreme, kopeli, CBD kapljice in podobno. Lojtr’ca domačih letos prinaša veliko inovativnih izdelkov, ki bodo zagotovo zadovolili številne kupce.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!