fbpx

Butterfly IQ: osebni ultrazvok v udobju vašega doma

Ultrazvok je v rabi že od 50. let prejšnjega stoletja, a se zaradi svoje visoke cene ni utrdil v človeških domovih. To se utegne kaj kmalu spremeniti …

Butterfly IQ se lahko pohvali z nazivom prvega ultrazvoka za osebno rabo, ki je sposoben zajeti posnetek celotnega telesa. Naprava deluje v navezi z aplikacijo za pametne telefone.

IQ je približno enake velikosti kot električni brivnik. Izdelan je iz odpornega anodiziranega aluminija z visoko odpornostjo. Posnetke, ki so po kakovosti primerljivi s tistimi, ki jih boste prejeli v bolnišnici, preprosto prenesete na vaš iPhone. Po tem, ko se bodo shranili v Butterflyjev oblak za shranjevanje, jih lahko delite z vašim osebnim zdravnikom.

QI deluje v navezi s pametnim telefonom.
QI deluje v navezi s pametnim telefonom.

Vgrajena baterija aparatu, ki ponuja funkcijo brezžičnega polnjenja, omogoča 2 uri neprestanega delovanja.

Potrošnikom je na voljo po ugodni ceni, ki predstavlja le delček denarja, ki ga je potrebno odšteti za tradicionalni ultrazvok. Ta bi naj znašala približno 2000 €. Svoj osebni ultrazvok si lahko zagotovite že danes. To je mogoče storiti tukaj.

Revolucionarni osebni ultrazvok že čaka na vas.
Revolucionarni osebni ultrazvok že čaka na vas.

Dodatne Informacije

Več informacij:
butterflynetwork.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!