fbpx

Bvlgari Hotel Roma: novi luksuzni hotel bo poklon večnemu mestu

Bvlgari Hotel Roma

Prestižna znamka Bvlgari, ljubljenka hollywoodskih zvezdnikov in kraljevih družin, velja za stalnico italijanske odličnosti. Zato ne preseneča, da namerava podjetje prav v Rimu, kjer se je začela pisati zgodba o uspehu, odpreti svoj novi hotel, ki bo poklon večnemu mestu.

Nedaleč od njihove najpomembnejše trgovine, v osrčju soseske Campo Marzio v Rimu, namerava Bvlgari odpreti svoj najnovejši hotel. Ta se bo nahajal v zgodovinski modernistični zgradbi iz 30. let prejšnjega stoletja in v bližini dveh ikoničnih rimskih znamenitosti – muzeja Ara Pacis in Avgustovega mavzoleja.

Hotel je zasnoval italijanski arhitekturni biro Antonio Citterio Patricia Viel, njegova notranjost pa bo počastila dediščino mesta s travertinom, marmorjem in žgano rdečo opeko, vključno z 70 kvadratnimi metri mozaika Feruccia Ferrazzija ter zbirko moderne in antične umetnosti.

Bvlgari Hotel Roma
Bvlgari Hotel Roma

Hotel bo imel več kot 100 luksuznih sob, vključeval pa bo tudi spa, notranji bazen, telovadnico z ekskluzivnimi Bvlgarijevimi programi vadbe, restavracijo, ki jo bo vodil kuharski mojster z Michelinovo zvezdico Niko Romito in pa bar v najvišjem nastropju, od koder bo razgled na večno mesto. Odprtje hotela je načrtovano za leto 2022.

Bvlgari Hotel Roma
Bvlgari Hotel Roma
Bvlgari Hotel Roma
Bvlgari Hotel Roma

Dodatne Informacije

Več informacij:
bulgarihotels.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!