fbpx

Byblos Art Hotel Verona: kjer se domiselnost sreča z romantiko

Foto: booking
Zadnjič posodobljeno:

Byblos Art Hotel v Veroni v Italiji ni običajno prenočišče; je muhasto potovanje skozi čas, umetnost in razkošje. V prispevku vas popeljemo na čudovit pobeg v hotel, ki je tako očarljiv, kot mesto v katerem se nahaja.

V Veroni, kjer se križata romantika in kultura, stoji Byblos Art Hotel Verona, kot izjemna nit. To je kraj, ki kljubuje konvencionalnim definicijam hotela; je čutno potovanje v srce umetnosti, zgodovine in italijanske elegance. Torej, če ste tip popotnika, ki išče več kot le prostor za počitek, če hrepenite po izkušnji in umetnosti naj bo to vaša naslednja destinacija.

Foto: Booking

Verona

Verona, mesto v v Italiji je dih svežega zrak in je že sama po sebi prava mojstrovina, kjer vsak kotiček pripoveduje zgodbo in vsak trenutek se zdi, kot da bi stopil v sliko. Govorimo o mestu, kjer je verjetnost, da boste na vrtu opazili nadrealistično skulpturo, enaka verjetnosti, kot da boste na hodniku naleteli na fresko iz 17. stoletja.

Verona, ki slovi kot mesto zaljubljenih zaljubljencev, je že dolgo igrišče za romantične duše. Toda Byblos Art Hotel Verona dvigne romantično predstavo na povsem novo raven – je kot ljubezenska afera med zgodovino in sodobno umetnostjo, rezultat katere je nepremičnina, ki je resnično edinstvena.

Foto: Booking

Byblos Art Hotel

Ko stopite v preddverje, bodite pripravljeni na elegantno in prefinjeno presenečenje. Recepcija ni samo prostor za prijavo; je mini galerija sodobnih umetniških del. Morda se sprašujete, ali ste na umetniško razstavo naleteli pomotoma. Ne bojte se; to je ravno izkušnja Byblosa – kjer se vaša ideja o “hotelu” spremeni v nekaj čudovito ekscentričnega.

Spanje v stilu

Sobe v Byblos Art Hotelu so kot poglavja v knjigi umetniškega raziskovanja. Vsaka je edinstveno zasnovana s skrbno izbranim dekorjem in pohištvom. Lahko se znajdete v sobi, okrašeni z drznimi, abstraktnimi slikami, ali v sobi, ki vas ponese v veličino renesančnega obdobja. Ne glede na to, katero sobo izberete, bodite pripravljeni na poglobljeno potovanje v svet umetnosti.

Foto: Booking
Foto: Booking

Vrt presenečenj

V tej beneški vili, spremenjeni v hotel, vrt ni le vrt; to je vrt presenečenj. Sprehodite se med čudaškimi skulpturami, fontanami in skrbno negovanim cvetjem. Počutili se boste, kot da ste stopili v Alicino čudežno deželo, vendar z italijanskim pridihom. Popijte kozarec lokalnega vina pod zvezdami in razumeli boste, zakaj je to mesto le sanje.

Foto: Booking

Restavracija z Michelinovo zvezdico

Restavracija Amistà, ki se nahaja v sklopu hotela je destinacija zase. Z Michelinovo zvezdico, ki sveti, je utelešenje gurmanske kuhinje. Prepustite svoje čute kulinaričnemu čarovništvu kuharja Mattia Bianchi, čigar kreacije niso le okusne; saj gre za prave užitne umetnine.

Foto: Booking

Umetnost na vsakem koraku

Byblos Art Hotel Verona je razvijajoča se galerija z umetniškimi instalacijami in skulpturami, raztresenimi po njenem prostranem ozemlju. Vsak kotiček je potencialno platno za umetniško izražanje. Kot bi živeli v muzeju, kjer se lahko dotaknete, otipate in celo spite poleg umetnosti.

Foto: Booking

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.