fbpx

Campfire Defender – ‘odeja’ za ogenj

Campfire Defender

Radi kampirate na prostem, nekje v naravi? Ne želite, da vam ogenj v kurišču čez noč ugasne? Omislite si Campfire Defender, 'odejo' za ogenj, ki poskrbi, da bo vaše kurišče tudi po več urah še vedno 'aktivno' in boste lahko zjutraj na žerjavico zgolj vrgli poleno in bo, kot da bi ogenj celo noč vzdrževali.

Osnovne Informacije
Znamka
Campfire Defender
Model
Cena
240 €
Trgovina

Campfire Defender je posebna ‘odeja’ za ogenj, s katero prekrijemo še aktivno kurišče. Poskrbi, da oglje ostane vroče tudi več ur oz. čez noč, hkrati pa prepreči raznašanje žerjavice in pepela ter posledično požare, medtem ko niste na straži.

PREBERITE ŠE: Hang and Roll: najbolj učinkoviti pripomoček za pakiranje


Odeja je izdelana iz materialov, ki jih uporablja vojska, in prenese temperature do 1600 stopinj Celzija. Ima posebno odprtino, s katero uporabnik nadzira pretok zraka. Na ta način lahko ohranite vroče oglje tudi do osem ur. Da boste lažje razumeli, kako zadeva deluje, si oglejte zgornji posnetek.

Galerija – ‘zaščitnik ognja’ Campfire Defender:

Dodatne Informacije

Več informacij:
campfiredefender.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.