fbpx

Capsule360 je podstavek, ki iz vaše kamere izvabi najboljše

V fotoaparatih se skriva ogromen potencial, ki pa ga večina ljudi ne zna izkoristiti. Čeprav naprave ponujajo številne funkcije, pa mnoge od njih ostanejo neuporabljene. Z izdelkom, kakršnega na trgu še niste srečali, bo vse skupaj enostavnejše.

Capsule 360 je podstavek za vašo kamero, s katerim boste izkoristili vse funkcije, ki vam jih vaša snemalna naprava ponuja.

Izdelek so zasnovali pri podjetju Miops, ki je sicer poznano po daljinskih upravljalnikih za kamere. Inovacija je kot nalašč za pospešeno reprodukcijo filma, z njeno pomočjo pa lahko ustvarite tudi odlične 360-stopinjske fotografije.

Capsule360 je sicer združljiv s kamerami, ki tehtajo do 7 kg. Prav tako ga je mogoče uporabiti v kombinaciji z akcijskimi kamerami in pametnimi telefoni. Med seboj lahko povežete do tri enote, kar omogoča izvajanje bolj kompleksnega gibanja.

V sodelovanju z aplikacijo za pametne telefone je Capsule360 sposoben izslediti objekte na posnetkih. Astronomi bodo navdušeni nad načinom za prepoznavanje zvezd.

Napravo lahko prek spletne strani Kickstarter prednaročite že danes. Prvi kupci bodo svoj visokotehnološki podstavek dobili za 199 dolarjev oziroma 170 evrov.

Galerija – Podstavek za kamero Capsule360

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com
miops.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!