fbpx

Nagradna igra: Čarobno potovanje na Laponsko

Je vaša družina prava božična zvezda?

Zadnjič posodobljeno:
Oglasno sporočilo

Ste kdaj sanjali, da bi Božička obiskali kar v njegovi domači vasici? Ali morda vaša družina že septembra z nestrpnostjo pričakuje praznični čas, okrašuje dom in prepeva božične pesmi? Če je vaš dom v prazničnih mesecih osvetljen kot pravljična dežela in če božični duh v vaši družini živi vse leto, imamo za vas priložnost, ki je ne smete zamuditi!

V sodelovanju s STOP SHOP in Hitradiom Center vas vabimo, da se potegujete za laskavi naziv ‘najbolj božična družina v Sloveniji’. To ni le priložnost za pohvalo vaše praznične zagnanosti, ampak priložnost za nepozabno dogodivščino, ki bo vašo družino odpeljala naravnost v srce božične čarovnije – na Laponsko!

Nagradna igra: potovanje k Božičku na Laponsko

Zamislite si, kako se zbudite v deželi, kjer je vsak dan božič. Zunaj sneži, okoli vas so sami severni jeleni in na obzorju morda celo zasveti severni sij. Ta sanjska zimska pravljica niso več le sanje, ampak lahko postane vaša resničnost. STOP SHOP in Hitradio Center vam namreč ponujata priložnost, da se s svojo družino odpravite na nepozabno avanturo – srečanje z Božičkom na njegovem domačem terenu, na Laponskem.

Pripravite se na potovanje, ki bo vašo ljubezen do božiča popeljalo na povsem novo raven. Odhod na Božičkov Meet&Greet bo magični petek, 15. decembra. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite prijavnico in napišete pismo Božičku. Delite z nami, zakaj si ravno vaša družina zasluži to čarobno izkušnjo. Kako božič praznujete pri vas doma? Kakšne so vaše družinske tradicije? Kako z božičnim duhom napolnite svoj dom?

🎄 KLIKNITE TUKAJ IN SE PRIJAVITE NA NAGRADNO IGRO!
Vaša družina bo lahko uživala v snežnih dogodivščinah, obiskala Božičkovo delavnico in se čudila čarobnosti severnega sija. To bo potovanje, polno smeha, veselja in čarobnih trenutkov, ki jih boste delili z ljubljenimi. In ne pozabite – vašo avanturo bomo delili tudi z vsemi doma preko live prenosa, tako da bodo lahko vaši prijatelji in sorodniki del vaše izkušnje.

Prijavite se lahko vsi, ki v srcu nosite božično čarovnijo in si želite nepozabne praznične izkušnje. Komaj čakamo, da spoznamo ‘najbolj božično družino v Sloveniji’ in ji podarimo izkušnjo, ki si jo bodo zapomnili za vedno.

Stop Shop nakupovalna središča

Preden nadaljujemo z nagradno igro, si vzemite trenutek in spoznajte Stop Shop, vašega partnerja v nakupovalnih pustolovščinah. Stop Shop nakupovalna središča so razpršena po 14 največjih mestih po vsej Sloveniji. Ta prijetna in praktična središča so idealna destinacija za družinsko nakupovanje ali za dan, preživet z najboljšo prijateljico. Z obsežnim asortimanom izdelkov, ki segajo od modnih dodatkov do gospodinjskih pripomočkov, ponujajo vse, kar potrebujete za vsakodnevne nakupe ali za posebne priložnosti.

Stop Shop izstopa zaradi svoje dostopnosti in obilice brezplačnih parkirnih mest. Poleg tega, da je vse na enem mestu, lahko pri nakupu prazničnih daril privarčujete tako čas kot denar. Od čokolade za vašega partnerja, puloverjev za dedka, igrač za otroke, do kozmetičnih setov za prijatelje – v Stop Shopu boste našli vse.

🎅 NE ZAMUDITE, PRIJAVITE SE TUKAJ ZA NEPOZABNO POTOVANJE NA LAPONSKO!
Srečno na vašem potovanju do zvezd – morda bo prav vaša družina izbrana za nepozabno srečanje z Božičkom na Laponskem!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.