fbpx

Casa Rustica: gostoljubje in domačnost pod eno streho

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Na istrskem podeželju, nedaleč od slikovitega Vodnjana, najdete Caso Rustico, kjer stavijo na tradicijo in gostoljubje.

Na mirni lokaciji, v osrčju istrskega podeželja, se nahaja turistična namestitev, neke vrste kmečki turizem, ki gostom ponuja lokalne dobrote in obilico dobrega počutja. Casa Rustica je obdana z oljčnim nasadom, ob hiši pa stoji velik ogrevan zunanji bazen. Zelenica je kot nalašč za otroško razigranost, na posestvu so tudi igrala, kjer se lahko otroci brezskrbno igrajo.

V sklopu nastanitve ponujajo tri sobe, dve namenjeni parom, v eni je na voljo tudi masažni bazen, ter sobo za tri osebe. Vse sobe so opremljene tudi z dnevnim prostorom, kjer se v slabem vremenu lahko udobno namestite in poležavate pred televizorjem. V skupnem prostoru za goste se lahko pogrejete ob kaminu in družite z ostalimi.

Domača restavracija je poznana širom naokrog. Slovi namreč po odlični lokalni kulinariki in sestavinah, izbirate pa lahko tudi med zajtrkom ali polpenzionom. Za zajtrk vas razvajajo z lastnimi produkti, od marmelad do sirov in slaščic, za kosilo pa pripravijo tipične istrske jedi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!