Če ti postavi ta 3 vprašanja, s tabo misli zelo resno!

Običajno smo dekleta tista, ki čakamo, da bo fant v zvezi naredil korak naprej in dokazal, da misli resno. In če ti zastavi katerega od spodnjih treh vprašanj, boš vedela, da si s tabo želi resno zvezo in da si ti tista prava.

Del odnosa je črvičenje v trebuhu, neučakanost in strah pred tem, ali tudi on čuti, da si ti prava zanj. Če si resnično predstavljaš, da si lahko z nekom ustvariš skupno življenje, se moraš prepričati, da je tudi tvoja simpatija enakega mnenja. In ko ti zastavi ta tri vprašanja, veš, da misli resno!

3 vprašanja, ki so ključna:

Ali sem všeč tvoji družini?

Sem všeč tvoji družini?
Sem všeč tvoji družini?

To vprašanje ni ravno nepomembno, saj kaže, da je tvoja simpatija resna glede vajinega odnosa. Če nekdo želi dolgoročno biti s teboj, si želi odobritev tvoje družine. Tisto, kar ga najbolj zanima, je to, ali bodo tvoji družinski člani postali njegova družina oz. ali se bo v njej počutil dobrodošlega.

Kakšna starša bova?

Kakšna bova starša?
Kakšna bova starša?

Nedolžno vprašanje, ki je neverjetno pomembno. Zdi se lahko, da gre za nedolžen pogovor in sanjarjenje, a če moški sprašuje takšne stvari, je to znak, da si želi deliti svoje življenje s teboj. Dobro bi bilo, da se ta pogovor začne zgodaj v razmerju, saj le tako lahko vidita, ali imata iste poglede na ustvarjanje družine.

Mi želiš kaj povedat, česar mi še nisi?

Mi imaš kaj za povedati, česar mi še nisi?
Mi imaš kaj za povedati, česar mi še nisi?

To vprašanje je srhljivo, a v tem trenutku imaš priložnost, da poveš stvari, za katere bi partner prej ali slej verjetno izvedel. Njegovo preizkušanje pomeni, da si želi zavezo. Če ne moreš zaupati svojemu partnerju resnice že na začetku, se bo vajino partnerstvo slej kot prej zaključilo, ker očitno temelji na neiskrenosti.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Besede Fride Kahlo, ki bi jih morala vsaka ženska povedati svojemu partnerju