Čebron Estate: sanjske počitnice v Vipavski dolini

Vipavsko dolino so pri svetovnem vodiču Lonely Planet pred dvema letoma postavili med top 10 destinacij v Evropi, kjer ostaja tudi v 2020, no, vsaj v naših srcih. Za sanjske počitnice torej ne rabite daleč, le do posestva Čebron Estate, kjer vas bodo pričakali gostoljubni domači, stilsko urejene podeželske sobe, zunanji bazen, spa kotiček in pa odlična restavracija!

Stran od mestnega vrveža, v osrčju čudovite Vipavske doline, natančneje v vasici Preserje, boste našli družinsko posestvo Čebron. Blagovna znamka Čebron Estate je trud večletnega delovanja na področju vinarstva, gostinstva in turizma. Njihov ponos so lastno pridelana izbrana vina, ki odražajo svojo sortnost, z ljubeznijo pripravljena hrana v restavraciji Rahela in ponudba nastanitve v sobah ali apartmaju, opremljenih v podeželjskem slogu z očarljivim pogledom na Vipavsko dolino.

Čebron Estate (Foto: Booking.com)
Čebron Estate (Foto: Booking.com)

Tukaj si boste na mirni in krasni lokaciji odpočili od vsakdanjega hitenja ter se napolnili z naravno energijo in spokojnostjo Vipavske doline. Prenočite lahko v podeželskih in stilsko urejenih sobah z lastno teraso in krasnim razgledom ali v apartmaju z veliko teraso in lastno kuhinjo. Na posesti se boste lahko ohladili v zunanjem bazenu in se odpočili na posteljah v senci oljke s pogledom na sosednje vinorodne griče. Ne manjka niti spa kotiček, kjer vas čakajo finska savna, masažni bazen in kotiček s počivalnikom.

Čebron Estate (Foto: Booking.com)
Čebron Estate (Foto: Booking.com)
Čebron Estate (Foto: Booking.com)
Čebron Estate (Foto: Booking.com)

Sredi vinorodne, gričevnate pokrajine boste lahko v restavraciji Rahela pokusili raznovrstne, domače jedi ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort in sproščeno uživate v kakovostnih okusih hišne rujne kapljice. Pri načinu priprave slastnih jedi sledijo letnim časom ter jedi sestavljajo glede na to, kar v danem trenutku ponujajo vrt, njiva, hlev, gozd in okoliški travniki. Za piko pa vas bomo razvajali še z domačimi sladicami.

Restavracija Rahela (Foto: last ponudnika)
Restavracija Rahela (Foto: last ponudnika)

S poletnimi dnevi so v dodatni ponudbi na voljo tudi e-kolesa, s katerimi boste uživali v izletih po okoliških gričih in dolinah. Obiščete lahko sosednje zaselke, Sveto Katarino, Mravlje, Branik …, ali pa se spustite k reki in uživate v vožnji ob samem bregu reke Vipave!

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši beach klubi na Jadranu, ki jih lahko letos obiščeš!