fbpx

Čeprav se imata rada, teh 8 znakov kaže, da vajina veza nima prihodnosti

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Včasih zveza kljub vsemu trudu ne more uspeti, tudi če obstaja medsebojna ljubezen, saj samo to ni dovolj. Včasih so tisti, s katerimi čutite, da bi lahko zgradili prihodnost, pravzaprav ljudje, ki ne gredo v isto smer z vami.

Pogosto se zgodijo določene okoliščine, ki vas ločijo, kljub neizpodbitni iskri, ki obstaja med vama. In lahko storite vse, da obdržite takšno osebo, vendar boste najverjetneje samo izgubljali čas in na koncu ostali prizadeti in razočarani. Da bi zveza uspela, ni dovolj samo ljubezen, ampak veliko, veliko več kot to.

Tukaj je 8 znakov, ki lahko kažejo, da ste v razmerju, ki nima prihodnosti.

1. Vajini cilji se ne ujemajo

Skupaj se zabavata, a imate občutek, da sta na različnih valovnih dolžinah. Morda je njegov cilj potovati in raziskovati, medtem ko ste se vi pripravljeni ustaliti, kupiti hišo in si ustvariti družino. Če želita biti skupaj, bi moral eden od vaju žrtvovati svoje sanje, a to bi lahko bila previsoka cena.

2. Eden od vaju gre skozi težko obdobje

Če preživljate težko obdobje in vam je težko skrbeti že zase, tedaj ne morete razmerju nameniti ustrezne energije in pozornosti, ki si ju zasluži. Na žalost ohranjanje stika in napredovanje razmerja trenutno ni vaša prioriteta številka ena.

3. V razmerju ni skupnih prizadevanj

Bistveno je, da imajo zdravi odnosi medsebojno dajanje in jemanje ter da niso enostranski. Če ste preveč zaposleni in si ne vzamete časa za drugo osebo, vzemite to kot namig, da niste sposobni dati čustvene energije in časa, ki sta potrebna za razvoj odnosa.

4. Dogaja se veliko življenjskih sprememb

Odnosi potrebujejo določeno stopnjo trajnosti, da ustvarijo nekaj trajnega in doslednega. Morda bo nekdo napredoval v službi in se bo moral preseliti v drug kraj. Ali boste odšli z njim? Boste številka dva, ker jim je njihova služba prioriteta? Ali ste pripravljeni na kompromise, da bi vas vključil v svoje novo življenje? Če ne, je to jasen znak, da je konec neizogiben.

Ko ljubezen ni dovolj… Foto: Gil Ribeiro / Unsplash

5. Oteževalne okoliščine

Lahko se na primer zgodi, da ima druga stran majhnega otroka iz prejšnje zveze in niste prepričani, ali ste pripravljeni na to odgovornost. Ali pa ste na potovanju nepričakovano spoznali nekoga, ali ste pripravljeni na zvezo na daljavo? Nekatere ovire so preprosto nepremostljive.

6. Ste čustveno nedosegljivi

Ko vstopite v odnos z nekom, sta za razvoj intimnosti nujna iskrenost in medsebojno zaupanje. Če se eden od vaju ne zna odpreti, pokazati čustev, je to namig, da odnos ne bo mogel napredovati.

7. Eden od vaju preprosto ni pripravljen na razmerje

Mogoče je kdo od vaju pravkar prišel iz težkega čustvenega razmerja, in je prizadet, razočaran. Med procesom zdravljenja običajno ni mogoče doseči zdravega odnosa in ljubezenske zveze. Je pa to obdobje sprememb in rasti, ki lahko spremeni obe strani, zato je možno, da vas bo vse to zbližalo.

8. Čutite, da je nekaj narobe

Morda se zdi, da je vse popolno, a če imate v želodcu tisti čuden občutek, da z odnosom nekaj ni v redu ali da vam nekaj manjka, vam želi intuicija nekaj povedati. Mogoče ta oseba res ni to, kar je. Na vas je, da se odločite, ali boste poslušali svoj notranji glas ali ne.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!