fbpx

CES 2019: pametni telefon Honor View20, prva zadnja kamera z 48 MP na svetu

Honor je na sejmu CES 2019 razkril svoj najnovejši pametni telefon, Honor View20, ki prinaša elitne funkcije, vključno z glavno zadnjo kamero z 48 MP, s tehnologijo AI Ultra Clarity in zadnjo 3D-kamero TOF, zaslonom All-View in visoko zmogljivim naborom čipov, ki ga pričakujejo najzahtevnejši potrošniki.

Novi paradni konj vodilne e-blagovne pametnih telefonov, Honor View20, ki so ga predstavili na sejmu CES 2019, je s svojimi elitnimi funkcijami nedvomno vrhunski pametni telefon. Krasi ga namreč prva zadnja kamera s 48 MP na svetu. Upravlja jo umetna inteligenca (AI), novi način 48MP AI Ultra Clarity pa lahko združi več 48 MP slik v eno 48 MP fotografijo in ustvari Super 48 MP fotografijo z vrhunsko jasnostjo. Honor View20 ima tudi napredno zadnjo 3D-kamero, ki lahko skenira in prepozna predmete iz resničnega sveta. Algoritem AI in 3D-modeliranje omogoča vrsto uporabnih in zanimivih aplikacij, od tega, da postane vaše telo na fotografijah in videih vitkejše, do igranja iger, zaznavanja gibanja in izračunavanja kalorij v hrani.

Najsodobnejši pametni telefon je opremljen tudi s sprednjo kamero s 25 MP, ki je integrirana v zaslon. Honorjev paradni konj pa premore tudi posebno tehnologijo, ki omogoča svetlobi, da preide zaslon in brez težav doseže sprednjo kamero, kar seveda omogoča najboljšo možno fotografijo iz pametnega telefona. Inovativni zaslon All-View zagotavlja nemoten pogled in osupljivo razmerje med zaslonom in ohišjem, ki dosega 91,8 odstotkov zaslona.

Pametni telefon Honor View20 je prvi model, ki je opremljen z naprednim naboromo čipov 7nm Kirin 980 AI z dvojnim NPU, grafično zmogljivost močno izboljša GPU Turbo 2.0, baterija pa premore 4.000 mAh in tehologijo SuperCharge. Zaradi velike porabe energije Honorjevi inženirji razvili inovativno tehnologijo NINE Liquid Cooling, ki je zelo učinkovit tekočinski hladilni sistem, ki lahko učinkoviteje razprši toploto, ki nastane pri delovanju.

Z vidika oblikovanja je Honor View20 prvi pametni telefon, ki uporablja napredno tehnologijo nanolitografije za razvoj nevidne nano teksture na telesu telefona. Nano-vakuumski premaz in nevidni proces teksture aurora tako ustvarita živahen in dinamičen barvni gradient V-oblike z bleščečim učinkom.

Honor View20 je prvi pametni telefon, ki uporablja napredno tehnologijo nanolitografije.
Honor View20 je prvi pametni telefon, ki uporablja napredno tehnologijo nanolitografije.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hihonor.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!