Četrti Evropski teden športa 2018: bodite aktivni tudi letos

Ohranjanje zdravega telesa in uma lahko vzdržujemo s športom, ki je lahko tudi brezplačna aktivnost in verjetno najbolj učinkovito zdravilo današnje družbe. Kaj je boljšega kot Evropski teden športa, kjer lahko poskusite nove dejavnosti po svojem okusu, ki morda že to jesen postanejo vaša nova telesna aktivnost? Zadnji teden septembra nujno rezervirajte za miganje, ker ga zagotovo ne bo manjkalo!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Po različnih krajih v Sloveniji.
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Šport in telesna dejavnost naj ne bi imela zgolj pozitivnega vpliva na telo in um, temveč je šport lahko tudi sredstvo za širjenje sporočila strpnosti in krepitev državljanstva po vsej Evropi. Z izvedbo Evropskega tedna športa, ki ima skupni slogan »BeActive«, si organizatorji prizadevajo, da bi skupno življenje v Evropski uniji bilo lepše in boljše.

Zadnji teden septembra nujno rezervirajte za miganje.
Zadnji teden septembra nujno rezervirajte za miganje.

Že četrto leto zapored bodo skupaj s partnerji projekta poskrbeli, da se bo migalo, telovadilo in zabavalo. Pripravili bodo veliko zanimivih dogodkov, ki jih bodo s svojimi športnimi izkušnjami še dodatno popestrili športniki, ki so tudi ambasadorji – katere obraze bomo letos videli na Evropskem tednu športa, pa kmalu izveste na njihovi spletni strani.

Tradicionalni slogan #BeActive vas skuša spodbuditi k telesni dejavnosti ne le med tednom športa, temveč vse leto. Sedemdnevna aktivnost je lahko vaš nov začetek, na aktivnosti, ki vas zanimajo, pa se lahko prijavite brezplačno na njihovi spletni strani.

Zmigajte se!
Zmigajte se!

Dodatne Informacije

Več informacij:
ewos.olympic.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!