fbpx

Ženska moda 2018: kakšne kavbojke bomo nosile to jesen?

Kakšne kavbojke bomo nosile to jesen? Letošnji jesenski trendi vključujejo nekaj novih silhuet in kosov, a najbolj zanimive so barve in vzorci. Tukaj so 4 največji trendi za kavbojke to jesen.

Kakšne kavbojke bomo nosile to jesen?

Razporek

Ta trend je v zadnjih nekaj sezonah počasi dobival na priljubljenosti in takšne kavbojke so resnično odličen kos za kakšne statement čevlje. Robovi kavbojk, večinoma takih na zvonec in širokih kavbojk, dobivajo dramatične razporke ob straneh, ki omogočajo, da se vidijo gležnji ali novi čevlji, ki si jih želimo pokazati na subtilen način.

Divje

Živalski potisk bomo lahko videle v skoraj vsaki modni zgodbi te jeseni. Od oblek do plaščev in očitno tudi kavbojk. In te ne bodo videti ceneno. Gre za prav kul, prefinjene in 100-odstotno poželenja vredne kavbojke, ki bodo poživile kakršnokoli garderobo. Začnite s klasičnimi kavbojkami z leopardjim potiskom, črnim pletenim topom in črnimi škornji za preprost in kul videz.

Široke kavbojke

Široke kavbojke že nekaj let doživljajo renesanso in, iskreno povedano, so darilo, ki kar naprej daje in daje. Danes so te kavbojke videti precej manj raversko in veliko bolj fino. Odlično se podajo k supergam in oprijetemu crop topu z dolgimi rokavi.

Nasprotja se privlačijo

Kavbojke v dveh barvnih tonih so se vrnile in videti so bolje kot kadarkoli prej. Izgubile so svojo frankensteinsko podobo in postale elegantne ter dodelane do zadnje podrobnosti. Postale bodo statement kos vsakega videza. Kombinirajte jih z nevtralnimi kosi in že ste pripravljene na osvajanje ulic.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!