fbpx

Čevlji, ki dihajo

  Blagovna znaka Geox je predana izdelavi stopalom prijazne obutve, ki jo odlikuje zračnost. Obutev, ki diha, uspešno združuje modne trende in napredne Geoxove patente. Čevlji iz gume so že več kot 50 let pomemben dosežek pri razvoju vodoodporne obutve, ki ohranja stopala topla in suha, še posebej ...

 

Blagovna znaka Geox je predana izdelavi stopalom prijazne obutve, ki jo odlikuje zračnost. Obutev, ki diha, uspešno združuje modne trende in napredne Geoxove patente. Čevlji iz gume so že več kot 50 let pomemben dosežek pri razvoju vodoodporne obutve, ki ohranja stopala topla in suha, še posebej pozimi. Goex je gumi v podplatu dodal mikroluknjice, ki odvajajo znoj iz čevlja, zaščitna membrana iz posebnega materiala pa ohranja vodo zunaj in noge suhe. Potenje je povsem naraven pojav, nezdravo pa je znoj zadrževati v čevlju. Termografičen test dokazuje, da sistem Geox uravnava mikroklimo znotraj čevlja, rezultat pa so suha stopala. Jesenska kolekcija diha v trendi barvnih odtenkih, kot sta globoko modra in rjava. Salonarji so na visokih lesenih petah, gležnjarji pa spominjajo na oxford obutev. Ženska kolekcija vsebuje tudi vse bolj moderne visoke škornje, ljubke balerinke in športno inspirirane čevlje. Moška kolekcija je klasična in športna obenem, prevladujejo črni in rjavi odtenki. Izstopajo elegantni čevlji v rjavi, ki spominjajo na antičen kos pohištva. Otroška kolekcija je pisana, zmaji so na čevljih za dečke, bleščice pa na tistih za deklice.

 

Prodajalna Geox, Hala 12, Šmartinska 152, Ljubljana, in www.geox.com

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.