fbpx

Legenda se vrača

  Ponos slovenskega športa v osemdesetih in spremljevalec največjih športnih dogodkov se vrača v velikem slogu. Napis blagovne znamke Toper je spremljal drese naših najuspešnejših športnikov, kot so Bojan Križaj, Mateja Svet, Jure Franko in Boris Strel. Letošnjo zimo se ...

 

Ponos slovenskega športa v osemdesetih in spremljevalec največjih športnih dogodkov se vrača v velikem slogu. Napis blagovne znamke Toper je spremljal drese naših najuspešnejših športnikov, kot so Bojan Križaj, Mateja Svet, Jure Franko in Boris Strel. Letošnjo zimo se Toper vrača z novo kolekcijo ter sponzorstvom Olimpijskega komiteja Slovenije in slovenske olimpijske reprezentance na igrah v Vancouvru prihodnje leto. Vodilo znamke po dveh desetletjih ostaja nespremenjeno: kvaliteta in udobje sta na prvem mestu.

 

Trgovina Le Coq Sportif, Trubarjeva 18, Ljubljana, in www.toper.si

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.