Cheek by Lisca s kolekcijo Miss Sporty za športne navdušenke

Kolekcija Cheek by Lisca za športne modne navdušenke.

Športne navdušenke pozor! Lisca je predstavila športno kolekcijo Miss Sporty, ki jo navdihuje aktiven življenjski slog. Modeli iz tankih in lahkih mikrovlaken nudijo maksimalno svobodo gibanja in omogočajo odvajanje vlage proč od kože, s čimer poskrbijo, da je telo vedno suho. Miss Sporty nudi udobne in sproščene aktivne trenutke.

Cheek by Lisca predstavlja kolekcijo Miss Sporty, ki jo navdihuje aktiven življenjski slog modnih navdušenk. Nudi udobne in sproščene aktivne trenutke. Sivi melanž mikro v kombinaciji s črnim tilom, črnimi elastikami in fluorescentno mareličnimi šivi je kombinacija, pisana na kožo vsaki ženski. Spodnje perilo je izdelano iz tankih in lahkih mikrovlaken, ki odvajajo vlago in poskrbijo, da telo ostaja suho.

PREBERITE ŠE: Poroka 2016: kako pravilno izbrati poročno perilo?

Hlačke in top iz kolekcije Miss Sporty.
Hlačke in top iz kolekcije Miss Sporty.

Modrček s penasto oblikovano košarico (na voljo v velikostih od 70B85E) je brez žične opore in zagotavlja neovirano gibanje (dodatno udobje nudijo naramnice, ki so na ramenih širše in podložene z mehko peno ter se lahko zapirajo križno), medtem ko moden top, ki z detajlom na hrbtu lepo poudari športno izoblikovano postavo, lepo drži prsi med jogo ali med lahkotnim tekom (ponaša se s tanko in mehko košarico, ki naredi lepšo obliko prsi in se lahko odstrani). Serijo Miss Sporty dopolnjujejo še hlačke panty, športna majica in kapri hlače.

Cheek by Lisca  športna kolekcija Miss Sporty:

Dodatne Informacije

Več informacij in nakup:
lisca.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!