fbpx

“Ciganska duša”: 10 lastnosti ženske z divjim srcem

foto: shutterstock.com
10 lastnosti ženske z divjim srcem

Rada imam nevihte in poln mesec. Rada imam volkove in divjo reko. Rada se potepam in sem pustolovka. Rada imam stvari, ki imajo dušo. Počutim se svobodno in sem ženska z divjim srcem.

Ženska z divjim srcem se razlikuje od ostalih žensk, ki jih boste srečali v svojem življenju. In zaradi teh lastnosti je ženska s “cigansko dušo” posebna.

Pleše v ritmu srčnega utripa.

Ženska z divjim srcem sledi utripu svojega srca. Ne zanimajo jo pravila, saj sledi svoji intuiciji. Ve, kaj mora početi, da bo dosegla tisto, kar si želi.

Pomembna ji je svoboda.

Ženska s “cigansko dušo” je boemska. Odziva se vsakemu klicu neznanegavetra’. Radovedna je kot otrok in sovraži rutino. Svoboda ji je zelo pomembna.

Ženska z divjim srcem širi obzorja.
Ženska z divjim srcem širi obzorja.

Ženska z divjim srcem je neodvisna.

Ženska z divjim srcem je samotarka, ki uživa v osamljenosti. Zelo je neodvisna, zato ji nihče ne more ukazovati. Sledi svojim najbolj norim sanjam.

Zelo nepredvidljiva je.

Divje srce je polno paradoksov. Zaradi ljubezni do življenja ima različne interese. Takšna ženska je rada sama doma in bere knjigo, obožuje pa tudi koncerte in pohajkovanje. Razigrana je kot otrok in modra kot jasnovidka.

Ženska z divjim srcem širi obzorja.

Ženska s “cigansko dušo” vedno išče nove stvari, ki so zabavne in vznemirljive. Sovraži rutino, njena želja pa je, da nenehno širi svoja obzorja, spoznava nove stvari in jih preučuje.

Ženska z divjim srcem je neodvisna.
Ženska z divjim srcem je neodvisna.

Ljudi brezpogojno.

Ljubezen ženske z divjim srcem se razlikuje od drugih ljubezni. Takšna ženska ljubi močno in brezpogojno. Spodbudila vas bo, da razširite svoja obzorja in tako postanete boljša različica sebe.

Govori resnico.

Divje srce je iskreno in neustrašno. Vedno bo povedalo tisto, kar misli. Takšna ženska se zaveda sebe, zato je iskrena, ko govori o svojih stališčlih. Ne bo vas posiljevala s svojimi stališči, ker je zelo odprta, a se bo vedno borila za tisto, kar meni, da je pravilno.

Ženska z divjim srcem je srčna.

Ženska s “cigansko dušo” sledi svojim čustvom. Vsako stvar, do katere čuti strast, opravlja s celim telesom in dušo.

Ženska z divjim srcem je srčna.
Ženska z divjim srcem je srčna.

Diha s polnimi pljuči.

Takšna ženska je zaljubljena v vesolje. Živi za majhne trenutke in ve, kako dihati s polnimi pljuči. Zaveda se, da je življenje darilo, zato je vsak vdih pomemben.

Ženska s polnimi pljuči je stara duša.

Ženska s “cigansko dušo” ima staro dušo. Obnaša se, kot da je že veliko doživela. Zastavila vam bo globoka vprašanja in poskušala najti smisel v vašem življenju. Sovraži površnost. Pomagala vam bo prebuditi sanje, za katere ste verjeli, da so izgnile.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!