fbpx

500 PODJETNIC 2019: “verjamemo v moč povezovanja”

500 PODJETNIC 2019: “verjamemo v moč povezovanja”

Ambasadorke ženskega podjetništva bodo tudi letos dokazale, da je vloga ženske v podjetju nepogrešljiva. Letošnje srečanje 500 PODJETNIC bo posvečeno financiranju ženskih podjetij ‒ tako bo organiziran mednarodni posvet, tri ženske bodo predstavile svojo idejo, prisluhnili boste lahko govornikom in slišali navdušujoče podjetniške zgodbe. Hkrati pa vam srečanje 500 PODJETNIC nudi priložnost za mreženje in nova partnerstva.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 79 evrov

Ambasadorke ženskega podjetništva so tudi letos pripravile tradicionalno srečanje slovenskih podjetjic 500 PODJETNIC, na katerem bodo lahko sodelujoči prisluhnili številnim uspešnim zgodbam in se naučili veliko novih stvari, ki jim lahko pomagajo na njihovi podjetniški poti.

Tema letošnjega srečanja je posvečena financiranju ženskih podjetij, organiziran bo tudi mednarodni posvet, na katerem se bodo potencialnim investitorjem predstavile tri slovenske podjetnice s svojimi poslovnimi idejami. Drugi del srečanja bo rezerviran za podjetniške zgodbe. Hkrati pa bo srečanje 500 PODJETNIC priložnost za mreženje in nova partnerstva.

Tradicionalno srečanje slovenskih podjetnic bo letos 11. aprila 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Karte so že v prodaji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
500podjetnic.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!