Adidas Ultraboost 19: najbolj izpopolnjena različica legendarnega modela Ultraboost doslej

Adidas nikoli ne razočara športnih navdušencev in nič drugače ni niti tokrat. Novi športni copat nemške blagovne znamke, ki je bil oblikovan v sodelovanju s tisočimi tekači z vsega sveta, upošteva minimalistična načela in združuje najnaprednejše tehnologije.

Tekači, pozor! Na trg prihajajo revolucionarni tekaški copati Adidas Ultraboost 19, ki za sabo skriva prav posebno zgodbo. Pri Adidasu so vsem dobro znani model Ultraboost razstavili na 17 delov, nato pa ga popolnoma predelali. Osredotočili so se na 4 ključne elemente.

Po zaslugi tehnologije Primeknit 360 je ustvarjalcem uspelo poustvariti občutek druge kože na nogi. Uporabniki bodo tako med tekom lahko uživali v čistem udobju.

Torzijska vzmet pripomore k lažjemu ogrodju copata. Pri pristanku nudi večjo podporo, hkrati pa omogoča hiter prehod v pospešek naslednjega koraka. Pozabiti ne smemo niti na nadgrajeni tehnologiji 3D Hell Frame in Optimized BOOST. Prva združuje kombinacijo podpore in prilagodljivosti, medtem ko druga prinaša kar 20 odstotkov večji povratek energije.

Izid novega modela legendarnih športnih copat sovpada z začetkom kampanje Recode Running. Adidas želi s slednjo izkazati podporo novi tekaški kulturi in
ustvarjalnosti, ki premikata meje na področju teka.

https://www.youtube.com/watch?v=dIQWU8FoJw0

Adidas Ultraboost 19 bo kupcem od 23. februarja 2019 naprej na voljo v trgovinah adidas shop in pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.

Galerija – Adidas Ultraboost 19

Dodatne Informacije

Več informacij:
adidas.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše fitnes torbe 2020