fbpx

Cisco in medianet

Cisco je predstavil nove tehnologije in rešitve medijskih omrežij (medianets), s katerimi bodo IPomrežja postala podlaga za novo generacijo aplikacij in storitev na področju videoposnetkov in obogatenih vsebin. Z medijskimi omrežji, kot so omrežja ponudnikov storitev ter poslovna in domača omrežja, ki so prilagojena ...

Cisco je predstavil nove tehnologije in rešitve medijskih omrežij (medianets), s katerimi bodo IPomrežja postala podlaga za novo generacijo aplikacij in storitev na področju videoposnetkov in obogatenih vsebin. Z medijskimi omrežji, kot so omrežja ponudnikov storitev ter poslovna in domača omrežja, ki so prilagojena video in obogatenim vsebinam, te tehnologije omogočajo inovativne oblike komunikacije, sodelovanja in zabave. “V bližnji prihodnosti bodo video in obogatene vsebine predstavljale 90 % prometa v omrežjih …,” je med drugim povedal Marthin De Beer, podpredsednik skupine Emerging Technologies v družbi Cisco.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.